Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Κώστα Χατζή στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες. Επιστροφή στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.
2 τυχεροί θα τον ακούσουν μαζί με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:
«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Μαζί του τραγουδούν η Λία Βίσση και η Δανιέλα Χατζή.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 22.00