Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Θεομύθοι του Ολύμπου» στο Θέατρο Αυλαία – Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Μια παράσταση από το Μικροθέατρο του Ρέον, βασισμένη στους μύθους που βρίσκουμε στο ομώνυμο βιβλίο. Αθηνά και Αράχνη – Ποσειδώνας και Αθηνά – Ήρα και Γαλαξίας – Απόλλωνας και Δάφνη – Το μήλο της Έριδας – Ήφαιστος και Ήρα – Δίας πατέρας των Θεών. Με Κούκλες, Ηθοποιούς, Αντικείμενα, Ήχους, Παιχνίδια και πολλές μικρές (και μεγάλες) ανατροπές!!!
3 τυχερά παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Νίκη Λυκούδη
Μαρία Χριστοδούλου
Αφροδιτη Λαζου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider7 Ιστορίες-Μύθοι του 12Θεου. Κάποιες από αυτές τις γνωρίζουμε καλά, κάποιες όχι και τόσο. Εγείρονται ερωτήματα: γιατί η Αθηνά μεταμόρφωσε σε Αράχνη την καλύτερη υφάντρα της Λυδίας; Πώς δημιουργήθηκε ο γαλαξίας; Γιατί οι ιέρειες του Απόλλωνα φορούσαν δάφνινα στεφάνια; Είναι πράγματι η Αφροδίτη η ομορφότερη Θεά; Θα μπορούσε η Αθήνα να λέγεται Ποσειδωνία; Γιατί έφυγε ο Ήφαιστος από τον Όλυμπο; Ποιο το παράπονο του Δία;

Η απάντηση μπορεί και να μην είναι η αναμενόμενη… Οι Θεομύθοι του Ολύμπου είναι μια καταιγιστική θεατρική παράσταση που περιέχει την δράση, την έκπληξη και την περιπέτεια που ζητούν οι λιλιπούτειοι θεατρόφιλοι.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια σπονδυλωτή παράσταση 7 μύθων, σε σκηνοθεσία της Ξανθής Ταβουλαρέα, βασισμένη στο βιβλίο «Θεομύθοι του Ολύμπου- σενάρια κουκλοθεάτρου». Η σκηνοθέτρια δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή της παράστασης. Ηθοποιοί, κούκλες και αντικείμενα τα βάζουν με τους Θεούς του Ολύμπου. Ποιος θα υπερισχύσει;

Με γνώμονα το θεατρικό παιχνίδι, 2 ηθοποιοί ερμηνεύουν 11 ρόλους. Εμψυχώνουν κούκλες, τραγουδούν, χορεύουν και φωτίζουν τη σκηνή με Θεούς κι ανθρώπους σε ένα γαϊτανάκι που μπλέκονται μυθικές καταστάσεις, ήχοι, παιχνίδια και αστείρευτο κέφι. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Αφυπνίζει, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί μέσα από τις 7 μοναδικές ιστορίες για ποικίλα θέματα.

«Αχ βρε Όλυμπε. Αχ βρε Θεοί… Κι αν ξανάρχιζα τη ζωή μου, θνητός βρε θα γινόμουν. Άνθρωπος!»

Μια παράσταση από το Μικροθέατρο του Ρέον, βασισμένη στους μύθους που βρίσκουμε στο ομώνυμο βιβλίο: «Αθηνά και Αράχνη- Ποσειδώνας και Αθηνά- Ήρα και Γαλαξίας-Απόλλωνας και Δάφνη- Το μήλο της Έριδας-Ήφαιστος και Ήρα – Δίας πατέρας των Θεών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα – σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα

Σκηνικά – κουστούμια: Ρέον Θέατρο

Κατασκευή Κούκλας: Artiste Xanthie

Ήχος: Λεωνίδας Φουντούλης

ΠΑΙΖΟΥΝ-ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: Γεωργία Ζάχου, Νέδη Αγαπίου

Διάρκεια: 65 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 12.00

Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών
2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς
Πληροφορίες: 210 4297771 & 690 6461616
Email: info@avlaiatheatro.gr
Web: www.avlaiatheatro.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)