Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς» στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης – Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI παρουσιάζει την Κυριακή 31 Ιουλίου στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης τη θεατρική διασκευή του έργου του Λέοντος Τολστόι Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ σε διασκευή/σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Η παράσταση που παρουσιάστηκε σε Πανελλήνια Πρώτη συνεχίζει τα τελευταία τρία χρόνια την επιτυχημένη της πορεία στο θέατρο Αλκμήνη δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους θεατές.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους   – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Χαρά Αψαθά 
Εμμανουέλα Ρουσάκη
Μάριος Καναβας

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Οι ηθοποιοί Γιώργος Γαλίτης και Θανάσης Κουρλαμπάς ξετυλίγουν όλη την υποκριτική τους γκάμα επί σκηνής, τόσο σε κωμικό όσο και σε δραματικό επίπεδο, ενσαρκώνοντας όλους τους ρόλους της νουβέλας, σ’ ένα θεατρικό παιχνίδι το οποίο σφύζει από Ζωή!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ βασίζεται σε ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, στην αρρώστια και στον θάνατο του δικαστή Ιβάν Ιλίτς Μετσνίκοφ, όπως τον διηγήθηκε στον ίδιο τον Τολστόι η μητέρα του αποθανόντος. Παρ’ όλο που δεν είναι από τα πιο γνωστά έργα, συγκαταλέγεται από φιλοσόφους και λογοτέχνες στα πιο σημαντικά και πιο ώριμα έργα του Τολστόι.

Υπόθεση

Ο ευκατάστατος δικαστής Ιβάν Ιλίτς, αρρωσταίνει βαριά. Η αρρώστια κι ο επικείμενος θάνατός του, εκμηδενίζουν όλη την προηγούμενη ζωή του. Επιτυχίες, ανούσιες συναναστροφές, εξουσία, κύρος και χρήμα στέκουν αδύναμα μπροστά στο τέλος. Ολόκληρη η ύπαρξη του Ιβάν Ιλίτς σείεται συθέμελα γιατί, όσο κι αν προσπαθεί να αποδεχτεί το συμπέρασμα ότι «ο Γάιος είναι άνθρωπος, οι άνθρωποι είναι θνητοί, άρα και ο Γάιος είναι θνητός» που διδάχτηκε κατά την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων, το Εγώ του τον κρατάει γερά δέσμιό του. Ο Γάιος ναι… αυτός όμως όχι! Αυτός μπορεί να ξεγελάσει τον Θάνατο!

Συντελεστές παράστασης
Μετάφραση από τα ρωσικά: Παύλος Στεφάνου
Θεατρική διασκευή/Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Σκηνικά/Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Οικονόμου
Κίνηση: Χριστίνα Φωτεινάκη
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Creative Agency: GRIDFOX
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού
Παραγωγή: A PRIORI www.a-priori.gr

Παίζουν: Θανάσης Κουρλαμπάς & Γιώργος Γαλίτης

Το θεατρικό κείμενο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ και θα πωλείται στο θέατρο την ημέρα της παράστασης.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 21.00

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μιλήτου & Κορίνθου, Αργυρούπολη

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς» στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης – Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Τα σχόλια είναι κλειστά.