Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Θεομύθοι του Ολύμπου» στο Θέατρο Αυλαία – Κυριακή 29 Μαίου 2022

Μια παράσταση από το Μικροθέατρο του Ρέον, βασισμένη στους μύθους που βρίσκουμε στο ομώνυμο βιβλίο. Αθηνά και Αράχνη – Ποσειδώνας και Αθηνά – Ήρα και Γαλαξίας – Απόλλωνας και Δάφνη – Το μήλο της Έριδας – Ήφαιστος και Ήρα – Δίας πατέρας των Θεών. Με Κούκλες, Ηθοποιούς, Αντικείμενα, Ήχους, Παιχνίδια και πολλές μικρές (και μεγάλες) ανατροπές!!!
2 τυχερά παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Κυριακή 29 Μαϊου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ

Σταυρουλα Ζερβου
Κατερινα Χαριοπολιτου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider7 Ιστορίες – Μύθοι του 12Θεου, άλλοι πολύ, άλλοι λιγότερο γνωστοί: Γιατί η Αθηνά μεταμόρφωσε σε Αράχνη την καλύτερη υφάντρα της Λυδίας; Πώς δημιουργήθηκε ο γαλαξίας; Γιατί οι ιέρειες του Απόλλωνα φορούσανε δάφνινα στεφάνια; Είναι πράγματι η Αφροδίτη η ομορφότερη Θεά; Θα μπορούσε η Αθήνα να λέγεται Ποσειδωνία; Γιατί έφυγε ο Ήφαιστος από τον Όλυμπο; Ποιο το παράπονο του Δία;

Μια σπονδυλωτή παράσταση 7 μύθων, σε σκηνοθεσία της Ξανθής Ταβουλαρέα, βασισμένη στο βιβλίο: Θεομύθοι του Ολύμπου – σενάρια κουκλοθεάτρου.

Ηθοποιοί , Κούκλες και Αντικείμενα αναμετρώνται με τους Θεούς του Ολύμπου. Μια παράσταση γεμάτη κέφι και μυθικές καταστάσεις, για όλη την οικογένεια. Βασισμένη στις αρχές του θεατρικού παιχνιδιού, 2 ηθοποιοί ερμηνεύουν 11 ρόλους. Εμψυχώνουν κούκλες, τραγουδάνε, χορεύουν και γεμίζουν τη σκηνή με Θεούς κι Ανθρώπους.

Η παράσταση εντάσσεται στο επετειακό Πρόγραμμα

ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ-ΡΕΟΝ ΘΕΑΤΡΟ 2022-2023

Συντελεστές:
Κείμενα – Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα
Παίζουν: Γεωργία Ζάχουν – Νέδη Αγαπίου
Σκηνικά – Κουστούμια: Ρέον Θέατρο
Κατασκευή Κούκλας: Ξανθή Ταβουλαρέα
Φώτα & Ήχος: Λεωνίδας Φουντούλης
Γραφιστικά: Dusty Creations
Παραγωγή: ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 29 Μαίου 2022 στις 12:00

Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών
2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς
Πληροφορίες: 210 4297771 & 690 6461616
Email: info@avlaiatheatro.gr
Web: www.avlaiatheatro.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)