Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Χρήστο Θηβαίο στη Σφίγγα – Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί”  και το «Εμπάργκο». 2 τυχεροί θα τον ακούσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 16 Απριλίου. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αριστείδης Γιαννιός
Βασιλική Χασακή

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου” και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων δημιουργών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».

Θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: “Λύχνος του Αλαδδίνου”, “Γουίλι”, “Ένα Μαχαίρι”, “Άννα μην κλαις”, “Ο Άμλετ της σελήνης”, “Δεν είμαι Άλλος”, “Πάντα Γελαστοί”, καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου “Εμπάργκο”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του:

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο

Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Γιώργος Κορρές: παραγωγή ήχου

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

 https://www.facebook.com/thivaios/

  https://www.instagram.com/christos.thivaios/

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)