Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ” στο Studio Κυψέλης – Δευτέρα 3 & Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Το «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Oscar Wilde αλλά στην περίφημη εκδοχή του John Osborne για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τους Θεατρίνων Θεατές.
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, με τους συνοδούς τους, όποια από τις 2 μέρες επιλέξουν, Δευτέρα 3 ή Τρίτη 4 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εύη Σιομπολα
Παναγιώτης Ρόκκος

 

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Νικόλαος Μανιάτης
Ανδρεας Αριστοτελους

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Ένας Osborne, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ένα σπουδαίο κλασσικό κείμενο γίνεται αφορμή για μια σύγχρονη εκδοχή και μια σημερινή παράσταση που προσεγγίζει την ομορφιά, την νιότη, την αμαρτία και τον έρωτα μέσα από την κολασμένη πρόταση του Wilde. Στην σκηνική της αυτή Αθηναϊκή εκδοχή, για πρώτη φορά ζωντανεύει το ίδιο το πορτραίτο!

Μια τολμηρή φιλόδοξη παράσταση, ενός από τα σπουδαιότερα κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μας φέρνει μια αγαπημένη θεατρική ομάδα, οι Θεατρίνων Θεατές, που συνηθίζει να μας εκπλήσσει με πρωτοπαρουσιαζόμενα στη χώρα μας έργα.

Το θρυλικό «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Oscar Wilde αλλά στην περίφημη εκδοχή του John Osborne, που έχει παιχτεί και στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο του 2021 η παραγωγική ομάδα «Θεατρίνων Θεατές» στο φιλόξενο “Studio Κυψέλης”, που για τις ανάγκες της παράστασης ανακαινίζεται εκ βάθρων και η σκηνή θα έχει τρία επίπεδα δράσης!

Με εξαιρετικούς συνεργάτες, η εκδοχή αυτή σκηνοθετείται από τον Γιώργο Λιβανό, με τον Γιάννη Σολδάτο να έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Βασικοί πρωταγωνιστές του ξεχωριστού αυτού «Πορτρέτου» είναι ο ίδιος ο Γιώργος Λιβανός που επιστρέφει δυναμικά στο θέατρο & επί σκηνής, ο Γιάννης Τσιώμου, ο Μάνος Χατζηγεωργίου, η Νίνα Ακτύπη, ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιώργος Καρατζάς. Φιλική συμμετοχή: Αγάπη Μανουρά.

Στον ρόλο του Ντόριαν Γκρέυ ο Στάθης Παναγιωτίδης και guest star ως Λαίδη Άγκαθα η Καίτη Ιμπροχώρη.

Τη μετάφραση υπογράφει ο Θωμάς Βούλγαρης και τη δραματουργική επεξεργασία η Χαρά Μπακονικόλα. Η μουσική είναι του Μίμη Πλέσσα. Τα σκηνικά – κοστούμια επιμελήθηκε η Δέσποινα Βολίδη, τους φωτισμούς ο Γιώργος Λιβανός και τις χορογραφίες η Ειρήνη Τσότρα.

Φωτογραφίες παράστασης: Zώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης και Κώστας Βολιώτης. Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής. Γραφιστική επιμέλεια: Ειρήνη Γκολέμη. Σύμβουλος παράστασης: Ροζίτα Σώκου. Ζωγραφική εκτέλεση σκηνικού: Θέμης Φίλης. Perfomance marketing: Νίκος Σαραφανιάν. Το πρόγραμμα δημιούργήσε ο Αιγόκερως.

Σημειώνεται ότι η παράσταση επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και θα παιχτεί στο Studio Κυψέλης, το οποίο θα λειτουργήσει με όλες τις προδιαγραφές προστασίας και φροντίδας για το κοινό του, σύμφωνα με τις αρμόδιες διατάξεις σαν covid free χώρος για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Studio Κυψέλης
Διεύθυνση: Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης 5, Κυψέλη
Τηλέφωνο Θεάτρου : 210 8819571

Δευτέρα 3 & Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις 21.00