Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Παναγιώτη Σδούκο στη Σφίγγα – Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Με αφορμή τη νέα του κυκλοφορία ‘’Οι Σιωπές’, τις οποίες υπογράφει σε στίχο και μουσική ο Γιώργος Σταυριανός, ο ερμηνευτής Παναγιώτης Σδούκος μεταμορφώνεται σε έναν μουσικό ταξιδευτή στους ήχους, τους ρυθμούς και τις μελωδίες, που έβγαλε τόσο αληθινά αυτός ο τόπος και μας προσκαλεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.2 τυχεροί θα τον ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (Απαραίτητο κι ενα τηλεφωνο επικοινωνιας για επιβεβαίωση  απο τον διοργανωτή)

Θεοδόσης Κανιαρός
Ευγενία Μαόφη

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Με τη λυγμική του φωνή, που “ψέλνει αλλιώς τα βαριά…” – όπως χαρακτηρίστηκε –  γινόμαστε συμμέτοχοι της ομήγυρής του μέσα από εμπνευσμένες διασκευές τραγουδιών του νεότερου και σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου καθώς και  δικές του δημιουργίες, που αγγίζουν το φυλλοκάρδι του ακροατή.

Από το ρεπερτόριό του δε λείπουν  τα μαντιναδάκια, εκείνα τα μελωδικά δίστιχα που τόσο όμορφα και βιωματικά έπλεκε ο απλός κόσμος και σαφώς η Ήπειρος, η ιδιαίτερή του πατρίδα

Μέσα από την εναλλακτική αυτή ματιά εμφάνισής τόσο του ιδίου όσο και των μουσικών του ικανοποιείται ένα βαθύτερο αίτημα ψυχής ότι η παραδοσιακή-οι μουσική-οι εμπνέονται και προχωρούν με ‘’αυτοσχεδιαστική’’ ευκολία και στις απαιτήσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Οι μουσικοί του συνοδοιπόροι είναι οι Χρήστος Δαλιάνης στο βιολί, Παναγιώτης Κάιτατζης Παναγιώτης στο ούτι, Θεοδόσης Συκιώτης στο λαούτο και στην κιθάρα, Κωνσταντίνος Καλατζής στα κρουστά και ειδικός καλεσμένος ο Τιμολέων Ντέμος στο κλαρίνο.

Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)