Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία» στο Θέατρο Βαφείο – Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Tο νέο πολυπρόσωπο έργο του Στέφανου Παπατρέχα, «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία», σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Βαρτάνη και του Στέφανου Παπατρέχα, παρουσιάζεται στο θέατρο Βαφείο.
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Τρίτη 23 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία» στο Θέατρο Βαφείο – Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Μεσαίωνας. Οι ισορροπίες ενός μοναστηριού διαταράσσονται από μια μοναχή, που φέρνει την αμαρτία. Μια δούκισσα βασανίζεται από τις ενοχές της και τιμωρείται μέσα από δαίμονες του ύπνου. Τσιγγάνοι στήνουν γλέντι και ξεγελούν ανυποψίαστους διαβάτες. Και ένας μυστηριώδης άνθρωπος – παρών σε όλα – εξαπατάει τους πάντες, γλιστρώντας ανάμεσά τους και καταργώντας κάθε νόμο.

«Νόμοι, άγγελοι, δαίμονες, ψέματα και αλήθεια… Ο άνθρωπος, του οποίου τη σκοτεινή ζωή, μα και τον θάνατο, θα δείτε, έπαιξε με όλα αυτά. Και θα το ακούσετε κι εσείς ποια ήταν η ταυτότητά του και ποια η αλήθεια. Εάν υπάρχει αλήθεια…»

Μια σκοτεινή μεσαιωνική ιστορία γεμάτη αγωνία, μυστήριο και ανατροπές. Μια παράσταση που κινείται ανάμεσα στη θεατρική μαγεία και τον σκληρό ρεαλισμό. Ένα έργο για την αλήθεια, το νόμο, την ηθική και την εξαπάτηση.

**Το κείμενο της παράστασης θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Κέδρος**

Συντελεστές:
Κείμενο: Στέφανος Παπατρέχας
Σκηνοθεσία: Λάζαρος Βαρτάνης – Στέφανος Παπατρέχας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Μουσική: Σίσσυ Βλαχογιάννη
Σχεδιασμός φωτισμών: Τάκης Λυκοτραφίτης
Επιμέλεια κίνησης: Μαρίνα Μαυρογένη
Βοηθός σκηνοθέτης – Φωτογραφίες – Trailer – Γραφιστικά: Λιλή Νταλανίκα
Βοηθός σκηνογράφου & ενδυματολόγου – Φροντιστής: Ιωάννα Καλαβρού
Μακιγιάζ φωτογράφησης & trailer: Έλενα Κοκκίνη
Επικοινωνία παράστασης: Μαριάννα Παπάκη – Νώντας Δουζίνας
Παραγωγή: ONORIO ΑΜΚΕ

Ερμηνεύουν:
Λάζαρος Βαρτάνης
Αλέξανδρος Καναβός
Σύνθια Μπατσή
Μαίρη Ξένου
Στέφανος Παπατρέχας
Γεωργία Πιερρουτσάκου

Διάρκεια: 135 λεπτά

**Επειδή η παράσταση έχει σκηνές γυμνού και σκηνές βίας, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους**

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στις 20:15

 Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981135820

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

2 thoughts on “Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία» στο Θέατρο Βαφείο – Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

  1. Ιωάννης ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ

    Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την παράσταση ελπίζω να τη δω!

  2. Agi

    Πάρα πολύ καλή η παράσταση. Όμορφη, αλλά και με μεγάλες ανατροπές! Ωραία κουστούμια σ’ένα θεατρικό εποχής, ένα φοβερό κείμενο, μια έξυπνη και ευφάνταστη σκηνοθεσία, μαζί με την όμορφη κινησιολογία των ηθοποιών, οι οποίοι ερμηνεύσανε πολύ πειστικά τους ρόλους τους. Ο φωτισμός πολύ σωστός εκεί που έπρεπε, και αναδείκνυε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Νιώσαμε μια μαγεία ανάμεσα σε φώτα, καπνούς και ψιθύρους. Και ο πρωταγωνιστής, καταπληκτικός ως εγκληματίας που συνεχώς έκανε ανομήματα!! Από τις λίγες παραστάσεις.. Παρόλο που ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια, δεν κουραστήκαμε καθόλου, είμαστε απορροφημένοι περιμένοντας ως το τέλος, και τελικά θέλαμε να δούμε και περισσότερο!! Μπράβο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.