Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι δολοφόνοι» στο Θέατρο RABBITHOLE – Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Στο RABBITHOLE η ομάδα Νοσταλγία, παρουσιάζει απο τις 4 Οκτωβρίου το έργο Οι δολοφόνοι του Έρνεστ Χέμινγουεϊ. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κωνσταντινος Ξενοδοχιδης
Aντριαννα Σερμπα

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Το Rabbithole λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Μια απόμερη μεριά της Αμερικής, κατάλοιπο της Άγριας Δύσης, γίνεται ο τόπος επίσκεψης δύο πληρωμένων δολοφόνων. Σκοπός τους η συνάντηση του υποψήφιου θύματος στο τοπικό diner της μικρής πόλης και η εκτέλεσή του. Ο χρόνος επανατοποθετεί το ζήτημα της ανατροπής και ο Χέμινγουεϊ πλάθει ένα αντιηρωικό νουάρ στις παρυφές του γουέστερν, το οποίο οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε μια θεατρική εκδοχή με στοιχεία live κινηματογράφησης.

Η ομάδα Νοσταλγία επιστρέφει δυναμικά στον χώρο των έργων μυστηρίου παρουσιάζοντας ένα κλασσικό διήγημα ενός από τους μεγαλύτερους αμερικανούς συγγραφείς. Με μια απρόσμενη ματιά πάνω στην κατασκευή της παράστασης, καλεί τους θεατές να επανατοποθετηθούν στο πώς δέχονται και προσλαμβάνουν μια ιστορία. Παράλληλα, ανοίγει έναν διάλογο με τα σύγχρονα μέσα διήγησης τα οποία εισέβαλαν τα δύο τελευταία χρόνια κάνοντας μια αναχρονιστική επισκόπηση, με μια ματιά στο μέλλον. Πάνω από όλα όμως, είναι ένα οπτικοακουστικό κρυφτό, ένα παράδοξο παιχνίδι πίσω από τις πλάτες μας και κάτω από τα πόδια μας.

Ταυτότητα παράστασης

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας
Βοηθός Σκηνοθέτη / Κάμερα: Αντριάνα Ανδρέοβιτς
Σκηνογραφία: Τώνια Ράλλη
Θίασος ηθοποιών: Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Δημήτρης Παπαλάμπρος, Γιώργος Σαββίδης, Συμεων Τσακίρης, Μιχάλης Φραγκιαδάκης
Μουσική σύνθεση: Μανταλένα Κρικελλή
Μάσκες – ειδικά εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος
Κοστούμια: Ομάδα Νοσταλγία
Φροντιστήριο: Ηώς Αντωνοπούλου
Φωτογραφία: Μαρία Τούλτσα
Βίντεο: THE VIP PHOTOGRAPHERS [http://www.thevipphotographers.com]
Κατασκευές: Socos
Μακιγιάζ: Αλέξανδρος Λόγγος, Δημήτρης Φίλιος
Φωτισμοί: Γιώργος Σίμωνας – Γιώργος Κορδέλας
Ταμείο: Γκέλυ Γκότση

Διάρκεια: 65’
Μια παραγωγή της ομάδας Νοσταλγία

https://www.nostalghia-theatre.com
https://www.rabbitholespace.com

Το Rabbithole θα λειτουργήσει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού: Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1 σχετικού, ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού.
συνδυαστικά προς:
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α 118) Covid Free GR.
Εναλλακτικά,αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.
Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:30

Θέατρο RABBITHOLE
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5249903

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)