Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Nerium Park» @ Θέατρο 104 – Τετάρτη 17, Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Στο Θέατρο 104 παρουσιάζεται το αριστούργημα του Josep Maria Miro «Nerium Park» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη,  για περιορισμένο αριθμό  παραστάσεων.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, όποια από τις 3 μέρες επιλέξουν, Τετάρτη 17, Πέμπτη 18 ή Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Βικτωρία Αδαμάκη
Αναστασία Δήμου
Κωνσταντινα Χουντα
Αγαθη Σταυρου
Πανος Μανουσος

 

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Χριστίνα Παπαθανασίου
Χαρης Kαραμανης
Ελένη Λουλάκη
Δημήτρης Δούλτσος
Μαρια Γουρνη

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Βορις Κοβατσεβας
Έλενα Καπνογιαννη
Γιάννης Φατόλιας
Στελιος Λυγιδακης
Γιάννης Λευκιμιαδης
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Το Θέατρο 104 λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Το Nerium Park, το πάρκο με τις πικροδάφνες, το μεγάλο οικοσύστημα με τα πολλά μπλοκ πολυκατοικιών, τις πισίνες και τα καταστήματα, ανοίγει τις πόρτες του, στους πρώτους του αγοραστές, ενός από τα εκατοντάδες διαμερίσματά του. O Ζεράρ κι η Μάρτα. Ένα νεαρό ζευγάρι με όνειρα για το μέλλον, έρχονται σαν έποικοι, από έναν κόσμο σε κάποιον άλλο, έρχονται για να ευτυχίσουν, να τρέξουν μπροστά, με την δύναμη των νιάτων τους, με την δύναμη των ονείρων τους, με την δύναμη της αγάπης τους. Γύρω τους τα κενά διαμερίσματα, τα κενά καταστήματα, οι κενές παιδικές χαρές, οι κενοί δρόμοι και το πάρκο με τις πικροδάφνες. Βαδίζουν μέσα στο χρόνο σαν σχοινοβάτες αιωρούμενοι, ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, ανάμεσα στις σκιές και τους ήχους, ενός τοπίου που δεν πρόκειται να κατοικηθεί ποτέ.

Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα κατά την διάρκεια ενός έτους, κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην σχέση τους, θυσιάζοντας ότι πολυτιμότερο έχουν. Το έργο Nerium Park είναι μια σύγχρονη ελεγεία για την αποξένωση και την απώλεια, στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.  Η κρίση όμως δεν είναι μόνο οικονομική.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: JOSEP MARIA MIRO
Μετάφραση: ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος : ΑΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Σχεδιασμός φώτων: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ
Μουσική επιμέλεια: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Φωτογραφία: ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
Επικοινωνία παράστασης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

Παίζουν:
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 στις 21:15

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στις 21:15

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στις 21:15

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός)
τηλ κρατήσεων 2103455020-6940290312
www.104.gr
www.facebook.com/theatre104

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Nerium Park» @ Θέατρο 104 – Τετάρτη 17, Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

  1. Agi

    Εξαιρετική η παράσταση. Πολύ δυνατή, τελείως αληθινή, και έκανε την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά. Ένοιωσα δέος κάποια στιγμή. Από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.