Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις (δύο άτομα σε τραπέζι) για την μουσική παράσταση «Με αγάπη Μπέσσυ» @Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου – Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Η ερμηνεύτρια με τα πολλά διεθνή βραβεία και τις διαχρονικές επιτυχίες Μεγάλη στιγμή, Μια θάλασσα γαλάζια, Αθήνα Μάννα μου, Σαν ένα όνειρο, Κορμί και αλάτι, Μάθημα Σολφέζ ,έρχεται στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.   3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την απολαύσουν από το τραπέζι τους (μόνη η υποχρεωσή τους η κατανάλωση ενός ποτού έκαστος), την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Νίκος Γερμανης
Γεωργιος Κιαμος
Μαρία Αγγελοπουλου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.  Για τα live στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, οι τυχεροί πληρώνουν ότι καταναλώσουν.

 

divider

Η Μπέσσυ Αργυράκη γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι.
Γεμάτη ζωή, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά , έχει καταφέρει για δεκαετίες τώρα να κρατάει μια σταθερή θέση στην καρδιά όσων την γνωρίζουν.
Θα μας τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της , θα μας ταξιδέψει μέσα στις δεκαετίες με ξένα και ελληνικά τραγούδια , πολλούς αγαπημένους guests και θα μας προσφέρει το ωραιότερο party, με υπογραφή.

Συντελεστές:

Πλήκτρα – Φωνή – Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Κίκλης
Σαξόφωνο – Φλάουτο: Φοίβος Μποζάς
Κιθάρα: Αργύρης Βασιλείου

Φωτογραφίες /Art Work: GridFox.gr
Επικοινωνία – Δημοσιές Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα
Διεύθυνση κι Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Ξηρογιάννης
Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  120’

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στις 21:30

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Σκηνή UpStage
Λεωφ. Συγγρού 143, 171 21 Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600, 210 9316101-4

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *