Kερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την αυτοσχεδιαστική παράσταση «Κάψε το Σενάριο Reloaded!» στο LUNAR SPACE (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) – Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Κάψε το Σενάριο Reloaded!, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν, ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς
Aν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία διπλή πρόσκληση, για την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο LUNAR SPACE, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Είστε 1 χρόνο σε lockdown και σας λείψανε οι καλές θεατρικές παραστάσεις; Και εμάς! Να πάτε να δείτε καμία. Πάμε τώρα να σας πούμε για την δική μας παράσταση που δεν είναι μια από αυτές!

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει!

Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν για 3 μόνο ημερομηνίες ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας!
Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!

INFO παράστασης*:
Κάψε το Σενάριο Reloaded!
Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος
Σενάριο: Δεν υπάρχει
Σκηνικά: Δεν υπάρχουν
Κουστούμια: Δεν υπάρχουν
Σκηνοθεσία: Κοινό

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 2 μέτρα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στις 21:15

LUNAR SPACE
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Πειραιώς 254

Τηλ.:  2114185217

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)