Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καλιφόρνια Ντρίμιν» @ Θέατρο Βράχων – Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Το ΔηΠεΘε Ιωαννίνων, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα (πού γέμισαν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ) της παράστασης με τη βραβευμένη κωμωδία του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν» σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη-Χρήστο Χρήστου και την μεγάλη αποδοχή σε Πρέβεζα, Κοζάνη, Λευκάδα, Κέρκυρα και σε χωριά της περιφέρειας Ηπείρου, συνεχίζει το ταξίδι της, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής για το κοινό και τους συντελεστές της, με επόμενο σταθμό το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα, Κυριακή 30/8.
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις,  απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Γεωργία Κόκοτα
Ελενη Κιουρανη
Βασίλης Καλαντζής

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, που όλα θεωρούνται «καθοδηγούμενα» και «προκατασκευασμένα», τέσσερα νέα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) κωμικά, αφασικά, απελπισμένα, χαμένα κάπου σε μια μετεφηβική ηλικία, ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα και να βρουν την δική τους «Ιθάκη»! Με αφορμή ένα έγγραφο της στρατολογίας που καλεί τα δύο αγόρια να παρουσιαστούν στο στρατό, αποφασίζουν να φύγουν εκτός Ελλάδος για να βιώσουν το δικό τους όνειρο ή …μια ακόμα αυταπάτη;

Το ταξίδι είναι δύσκολο και η μόνη βοήθειά τους είναι οι εαυτοί τους. Έτσι ο ένας συλλαμβάνει το σχέδιο «απόδρασης» και παρασύρει τους άλλους τρείς της παρέας σε τραγελαφικές περιπέτειες, όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το τραγικό, δοκιμάζεται η φιλία τους, οι ερωτικές σχέσεις τους και στο τέλος ….

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης – Χρήστος Χρήστου
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Μουσική Επιμέλεια: Δανάη Σταματοπούλου – Λευτέρης Πλασκοβίτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου
Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης.

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά):
Παπαδημητρίου Μιχάλης (Άρης)
Σταματοπούλου Δανάη (Κική)
Τζελέπη Αναστασία (Γιούλη)
Χρήστου Χρήστος (Ντίνος).

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, ώρα 21:15
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

 

One thought on “Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καλιφόρνια Ντρίμιν» @ Θέατρο Βράχων – Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τα σχόλια είναι κλειστά.