Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Μαρία Σουλτάτου στη Σφίγγα – Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Η εξαίρετη ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου ανεβαίνει για δεύτερη φορά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με την παράσταση «Η ζωή γυναίκα… είναι!» και μάλιστα, την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας! Μαζί της στο πιάνο, τα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις ο ταλαντούχος Σάββας Ρακιντζάκης. Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Οκτώβριο, επανέρχεται ανανεωμένο, με τραγούδια που έχουν ως γνώμονα τη γυναίκα και τις διαδρομές της ζωής της. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική, όπως και η ζωή, είναι γένους θηλυκού…
2 τυχεροί θα την ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μαρια Κρυωνα
Σοφία Μπουνόβα

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Πόσες να είναι άραγε οι μορφές της γυναικείας ψυχής; Πόσα τραγούδια έχουν γραφτεί για τη γυναίκα χωρίς να γνωρίζουμε ότι όντως γράφτηκαν για εκείνη; Μπορεί κανείς να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα;
Την Κυριακή 8 Μαρτίου μελωδίες και στίχοι που όλοι γνωρίζουν – αλλά δεν περιμένουν να ακούσουν – έρχονται να θυμίσουν ότι η γυναίκα έχει τιμηθεί αμέτρητες φορές από Έλληνες και ξένους δημιουργούς στη σύγχρονη μουσική ιστορία. Όλα αυτά σε μια σημειολογικά ιδανική βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας «ασύμφωνα» μεταξύ τους τραγούδια συνενώνονται, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μουσικό αποτέλεσμα.

«Η ζωή γυναίκα… είναι!»

Πιάνο – πλήκτρα: Σάββας Ρακιντζάκης
Κείμενα παράστασης: Μαρία Σουλτάτου
Συντονισμός παράστασης: Καλή Βανδώρου

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στις 21.00

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)