Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Ζαχαρία Καρούνη & την Σαββέρια Μαργιολά στη Σφίγγα – Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ζαχαρίας Καρούνης κι η Σαββέρια Μαργιολά συναντήθηκαν στην πλατεία, έκατσαν σ’ ένα καφέ και τα είπαν. Μίλησαν για τη μουσική, τις συνεργασίες τους με τους συνθέτες της καρδιάς τους, τα όνειρά τους, τα προσωπικά τους, τις σχέσεις και τους χωρισμούς τους.
Είπαν ότι θέλουν να είναι και μαζί στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, να τα πουν και με μουσική, να σας τα τραγουδήσουν. 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το live (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ματίνα Μπουλέ
Βασίλης Κόλιας

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Πάνω στην κουβέντα ήρθαν και οι πρώτοι τίτλοι τραγουδιών.Χωρίς σκέψη, ήταν η συμφωνία. Αυτά που έρχονται πρώτα στο μυαλό. Αυτά που ζητάει η ψυχή μας να τραγουδήσει.
Αυτά που όταν λες την πρώτη λέξη οι υπόλοιπες έρχονται στο στόμα αβίαστα και σε καλούν να γίνεις ένα με το διπλανό σου.
Ο Ζαχαρίας κι η Σαββέρια, πίνοντας καφέ, ένιωσαν την ανάγκη να στήσουν μια μουσική παράσταση με τα πιο γνωστά τραγούδια που έχετε ακούσει ποτέ σε πρόγραμμα.
Αυτά που ακούγατε όταν πηγαίνατε σχολείο, αυτά που τραγουδούσε ο πατέρας σας και σας αρέσουν ακόμα , αυτά που παίζει το ραδιόφωνο, αυτά που αγαπάτε να ακούτε στο youtube.

Λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά του κλαυθμού, της χαράς, του οδυρμού, του μπαλκονιού, της παραλίας, του ήλιου, του έρωτα, του χωρισμού, της καψούρας αλλά και της βαβούρας.
Όλα στο πρόγραμμα, με πρόγραμμα και όχι χύμα, με σεβασμό στις ερμηνείες και τις εκτελέσεις, χωρίς αναλόγια φυσικά, για να σας κοιτάνε στα μάτια. Σας περιμένουν.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Mάριος Μουρμούρας (ενορχήστρωση, κιθάρες)
Δημήτρης Μαργιόλας (μπουζούκι, λαούτο)
Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν)
Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο)
Σπύρος Καραμήτσος (τύμπανα)

Οργάνωση Παραγωγής: IMAGINART
Φωτογραφίες: Ιωάννα Πάκα

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)