Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Το γαϊτανάκι της Αποκριάς» – Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Οι Μορφές Έκφρασης καλούν τα παιδιά να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους για να χορέψουν, να παίξουν και να τραγουδήσουν στην παράσταση – παιχνίδι «Το γαϊτανάκι της Αποκριάς».
2 τυχερα παιδάκια (με τους συνοδούς τους φυσικά), θα το κάνουν, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Μιχάλης Πενής
Κωνσταντίνος Τζίκας

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Μια φορά κι έναν Χειμώνα, η Άνοιξη χάθηκε… Και τότε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι, ένα τρελοφεγγαράκι κι ένας ερωτευμένος κάβουρας έκαναν τα πάντα για να σώσουν τους ανθρώπους από τον αιώνιο Χειμώνα!
Ένα παραμύθι που χρειάζεται κι εσένα:
Αυτό το παραμύθι έχει καλό τέλος, όμως χρειάζεται κι εσένα για να τα καταφέρει, γι’ αυτό φόρεσε την πιο τρελή στολή σου κι έλα να βοηθήσεις για να γίνει αυτός ο κόσμος πιο χαρούμενος!

Ζωντανή μουσική και χορός:
Στην παράστασή μας, η κιθάρα, το κλαρίνο και τα κρουστά ξεσηκώνουν τα παιδιά να χορέψουν με τις πολύχρωμες κορδέλες, γεμίζοντας έτσι τον κόσμο με χρώματα!
Η παράδοση συνδέεται με το σήμερα!

Η ελληνική παραδοσιακή Αποκριά συναντιέται με τα παιδιά του σήμερα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να απολαύσουν τις Απόκριες μ’ έναν μοναδικό τρόπο!
Παιδιά!  Βάλτε τις στολές σας κι ελάτε στην πιο κεφάτη, ονειρική και διασκεδαστική Αποκριά!

Δημιουργία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Συμμετέχουν: Πολυτίμη Γιώτα, Αλέξανδρος Πισκιούλης, Σπύρος Ράκης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30

Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Τηλέφωνο ταμείου
2103464903, 2103464002

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)