Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Σταύρο Χαλιαμπάλια στη Σφίγγα – Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας μας προσκαλεί σε μία μουσική παράσταση με τίτλο “Τραγουδώντας μαζί…”στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου! 2 τυχεροί θα τον ακούσουν με τους συνοδούς τους, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τιγιανα Τζορτζεβιτς
Ευτυχια Μπουμπα

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και οι συνεργάτες του, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που ακουμπά σε όλο το εύρος της ελληνικής δισκογραφίας, τιμώντας τους μεγάλους έλληνες δημιουργούς που το διάνθισε και με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του όπως το “Αν ξέρει η νύχτα” σε μουσική δική του και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα, που με καθαρό βλέμμα ατενίζουν τη ψυχή μας, ξυπνούν αναμνήσεις παλιές, αναμοχλεύοντας ανεκπλήρωτα όνειρα και πόθους. Τραγούδια που μέσα από μια μέθεξη εξαγνιστική θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί του, πιο ανάλαφροι, πιο δεκτικοί, πιο έτοιμοι για μια πιο καθαρή σχέση με τη μουσική και τον εαυτό μας.

Επιλογές, από τον Απόστολο Καλδάρα και τον Σταύρο Κουγιουμτζή μέχρι τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Άκη Πάνου κι από την παράδοση μέχρι το σήμερα, με την δική του οπτική, τραγούδια που τον διαμόρφωσαν και τον καθόρισαν σαν μουσικό και που ο ίδιος θέλησε να τραγουδήσει για εσάς!

Παίζουν μαζί του μουσική οι Φίλιππος Τρίπης στο μπουζούκι, Θεοδόσης Συκιώτης στην κιθάρα και Κωνσταντίνος Αλούπης στα πλήκτρα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 21.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)