Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Παριζιάνα» – Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

H «Music & Drama Productions» παρουσιάζει στη σκηνή του θεάτρου «Broadway», τη θρυλική «Παριζιάνα». Η σπουδαία μουσική κωμωδία, των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης!
10 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν  Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Ιανουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Φωτεινή Σαλβαρίδη
Κατερινα Μπαλη
Μαρινα Βαρελακη
Ζωή Δενδραμη
Γιάννης Mπαμπαλιδης

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(21.00)

Ιωάννης Σμπρίνης
Σωτια Παπανδρεου
Χρυσούλα Δροση
Αννα Θεοχαρη
Εμμανουήλ Μπενέτος

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

H μοναδική Πελαζί, η μοδίστρα που όλοι αγαπήσαμε, έρχεται στο πρόσωπο της ξεχωριστής Μπέσυ Μάλφα να γράψει ξανά τη δική της σπουδαία ιστορία, σε μία παράσταση –υπερπαραγωγή που έχει «κεντήσει» μοναδικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, με φαντασμαγορικά σκηνικά, περισσότερα από 300 κοστούμια, και πολλές εκπλήξεις. Στη θεατρική αναβίωση του αγαπημένου μιούζικαλ συμμετέχουν 40 ηθοποιοί και χορευτές καθώς και η “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ” υπό την διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος ενορχηστρώνει με μαεστρία τα τραγούδια και τα μουσικά θέματα του έργου.

Δίπλα στους Μπέσυ Μάλφα-Αντώνη Λουδάρο, οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός και ο Πέτρος Ξεκούκης. Στον ρόλο του Ζωρζ ο Κώστας Μαρτάκης που  τραγουδάει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου.

Guest star: Η Έρρικα Μπρόγιερ, που 50 χρόνια μετά την κινηματογραφική «Παριζιάνα» θα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική μεταφορά του έργου.

Οι χορογραφίες είναι του Αναστάση Δεληγιάννη, τα σκηνικά της Μαρίας Φιλίππου, τα κοστούμια της Ελένης Μπλέτσα και οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη. Βοηθοί σκηνοθέτη Γωγώ Μαρινάκου, Τάσος Κοντόγιωργος .

Στο θίασο συμμετέχει επίσης μία πλειάδα νέων ηθοποιών: Δάφνη Μαρκάκη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Μάρα Τζίμα, Μαριάννα Μαυριανού, Έφη Κιούκη, Σοφία Κρανιά, Άνθια Τρουμπούλου, Ιωάννα Πετσίνη, Χάρις Μέρτικα, Δήμητρα Βαρσάμου, Ιωάννα Μαρμάρου, Αναστάσης Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Θάνος Πισσανίδης, Νικόλας Γεωργάνης, Άκης Δήμας, Μανώλης Κατριαδάκης.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στις 21:00

Θέατρο Broadway
Διεύθυνση: Αγ. Μελετίου 61 & Πατησίων
Τηλέφωνο: 2108654787 – 2110125784

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Παριζιάνα» – Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

  1. Τζένη Καρποντινη

    θα ήθελα να δω την φαρμακευτρια

Τα σχόλια είναι κλειστά.