Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Η Επιστροφή των Παραμυθιών» – Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, που φέρνει κοντά τον μαγικό κόσμο των Παραμυθιών με την πραγματικότητα των νέων τεχνολογιών.
Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών μιλούν για την αξία του βιβλίου και παρουσιάζουν με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο την ανάγκη συμπόρευσης του βιβλίου με τη νέα τεχνολογία.
3 τυχερα παιδάκια (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου , συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ελενη Βαλλα
Μαρια Σακελλαρίου
Κωστας Συνδουκας

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Οι ήρωες των Παραμυθιών ζουν ξέγνοιαστοι στη Χώρα τους. Είναι ευτυχισμένοι γιατί ξέρουν ότι τα παιδιά τους αγαπούν και διαβάζουν τις ιστορίες τους.

Όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και η νέα τεχνολογία κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, το ενδιαφέρον των παιδιών για τα βιβλία ολοένα και μειώνεται. Έτσι η ανέμελη ζωή των ηρώων αρχίζει να κλονίζεται.Τι θα γίνει αν τα παιδιά σταματήσουν να διαβάζουν παραμύθια; Η Χώρα των Παραμυθιών θα καταστραφεί.

Σε μια προσπάθεια να σωθεί η Χώρα, επιστρατεύονται πέντε ήρωες: ο Πίτερ Παν, η Ντάμα Κούπα, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Κακός Λύκος και η Τίνκερμπελ. Θα καταφέρουν οι ήρωες αυτοί να παραμερίσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να αγωνιστούν για ένα κοινό σκοπό; Την Επιστροφή των Παραμυθιών !

Μετά το «Θα φάμε τα μουστάκια μας» και τις «Ιστορίες για φίλους», η θεατρική εταιρεία ΜΠΟΕΜ παρουσιάζει την παράσταση «Η Επιστροφή των Παραμυθιών».

Οι διάσημοι ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, η Ντάμα Κούπα, ο Κακός Λύκος, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ ζωντανεύουν για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σταθμός από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους στον μαγικό τους κόσμο!

Κείμενο: Γεωργία Παρασκευά
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Σκηνικά: Αγγελίνα Παγώνη
Κουστούμια: Σάντρα Στεφανίδου
Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης
Κινησιολογία- Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά
Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
Γραφιστική επιμέλεια: Γιώτα Παρασκευά
Βοηθός ενδυματολόγου: Φώτης Κομεσσάριος
Βοηθός χορογράφου: Ευαγγελία Ρόζη

Παίζουν: Γιάννης Μπόγρης, Νίκος Σταματόπουλος Μαριάνθη Κολιάκη, Βίκυ Πεντεδέκα, Κορνέλια Κυριάκη

Το θεατρικό έργο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΩΔΩΝΗ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00


Θέατρο Σταθμός

Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο)
Τηλ.: 211 40 36 322

info@sthatmostheatro.gr
http://stathmostheatro.gr/
https://www.facebook.com/stathmostheatro/

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)