Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους Velvet Candles στο Half Note Jazz Club – Παρασκευή 20 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

                       Οι Velvet Candles, ένα φωνητικό κουιντέτο από τη Βαρκελώνη, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στους δρόμους αυτής της πόλης κάπου στις αρχές του 2008, έχει κερδίσει πια τη φήμη ενός από τα καλύτερα γκρουπ αυτού του παλιού αλλά πάντα μοδάτου φωνητικού στυλ και, σαν αυθεντικό σουινγκάτο και ροκ εν ρολ σύνολο, θα στολίσει τις φετινές χριστουγεννιάτικες βραδιές μας στο Half Note Jazz Club.
2 τυχεροί θα τoυς παρακολουθήσουν-ακούσουν με τους συνοδούς τους, Παρασκευή 20 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΙΤΣΟΥ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΛΙΟΣ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Πενήντα και εξήντα χρόνια μετά από τους Platters και τους Temptations, το κλασικό ροκ εν ρολ φωνητικό στιλ με τις υπέροχες αρμονίες του, που είναι γνωστό σαν doo-wop και διαπερνά όλες τις γενιές από τα ‘50’s ως τις μέρες μας καλλιεργείται άψογα, δημιουργικά και κυρίως απολαυστικά από το φωνητικό σύνολο The Velvet Candles.

Το φωνητικό αυτό σύνολο μας χαρίζει ένα καθαρά γιορταστικό σόου, απολαυστικό και, φυσικά, αξέχαστο! Με
ρεπερτόριο που ερμηνεύεται είτε a capella είτε με τη συνοδεία των μουσικών, με κλασικά και ιστορικά τραγούδια του είδους ή ακόμα και originals (με ισπανικούς στίχους) μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη ρυθμό και μελωδία και πολύ καλή διάθεση. Οι Velvet Candles γυρίζουν όλο τον κόσμο για ανάλογες γιορταστικές εκδηλώσεις ή για να συνοδεύσουν παλιούς σταρ του ροκ εν ρολ στις διάφορες εμφανίσεις τους. Και για να παίξουν τη δική τους, παλιά καλή και διαρκώς ζωντανή μουσική τους – σαν αυτή που καταγράφεται στους δίσκους τους («The Story of Our Love», «The Velvet Candles Today»).

Augie Burr: φωνή, κιθάρα
Juan Ibanez: φωνή
Miguel A.G. Garro: φωνή,
Eddie Peregrin: φωνή
Mamen Salvador: φωνή
Ignasi Poch: τενόρο σαξόφωνο
Marc Ferrer: πιάνο
Emilio Torres: ντραμς
Javier Ruiz: κοντραμπάσο

Listen on Spotify: https://open.spotify.com/artist/2wSOLQDPvAOxhCNzUsCIWq
Follow them on FB: https://www.facebook.com/VelvetCandles/
Official YouTube Channel: https://bit.ly/2pxjEdE
Facebook event: https://www.facebook.com/events/386016872091074/

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:30 
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:30 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλ. 210 9213310

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)