Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας» – Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Η Κόκκινη Ομπρέλα…. ξαναχτυπά…. στις καρδιές των μικρών φίλων! Για 2η χρονιά, ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή και ταξιδεύει μικρούς…. αλλά και μεγάλους! Μια κόκκινη ομπρέλα, ξεχασμένη από τον κάτοχό της στην ομπρελοθήκη της Πινακοθήκης Ουφίτσι, ανακαλύπτει τη μαγεία των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής στον κόσμο. Γνωρίζει από κοντά την Αφροδίτη, την Ώρα, τους Ανέμους, αλλά και τον ζωγράφο Σάντρο Μποτιτσέλι, τη Σιμονέτα, τον Τζουλιάνο και αποφασίζει να κάνει μια πολύ παράξενη… μετακόμιση.2 τυχερα παιδάκια (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
ΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΖΟΥΧΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες.Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Έτσι αρχίζει το ταξίδι της μέσα στο διάσημο πίνακα «Η γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι»! Βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Ελπίδας Μηναδάκη από τις Εκδόσεις Κέδρος, η ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή μέσα από μια υπέροχη διαδραστική παιδική παράσταση για παιδιά δημοτικού, αλλά και μεγάλους που νιώθουν παιδιά!

Τα παιδιά παιδαγωγούνται, ψυχαγωγούνται και εξοικειώνονται με τον πίνακα και την ιστορία του. Μαθαίνουν για τη σύγκρουση Κρόνου και Ουρανού που ήταν η αιτία για να γεννηθεί η θεά της Ομορφιάς και ταξιδεύουν μαζί με μια… περίεργη ομπρέλα που δένεται τόσο πολύ με τα πρόσωπα του πίνακα, ώστε θέλει να μείνει εκεί για πάντα. Όμως ο… κακός ο Κρόνος έχει άλλα σχέδια για τη Θεά Αφροδίτη. Θα τολμήσει η κόκκινη ομπρέλα να τα βάλει μαζί του και να τον νικήσει; Με τη βοήθεια και την αγάπη των παιδιών όλα είναι δυνατά!

Η παράσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί ειδικά για τα σχολεία και τις καθημερινές, κατόπιν συνεννόησης. Υπεύθυνη επικοινωνίας με τα σχολεία: Μαίρη Παύλου, Τηλ. 2103005169

Κατάλληλη για όλες τις τάξεις του Δημοτικού

Παίζουν: Μέλανι Μαρχάινε, Ρένα Τσουρή
Σκηνοθεσία: Γιώργος Δουργούτης
Θεατρική Διασκευή & Επιμέλεια: Ελπίδα Μηναδάκη
Μουσική Σύνθεση: Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου
Σκηνικά-Ζωγραφική: Αγγελική Ερήμου – Τάσος Λευκιμιώτης
Κοστούμια: Χρύσα Φίλη
Σκηνικά Αντικείμενα: Αγγελική Φωστίνη
Χορογραφίες: Κλεοπάτρα Ζαριφοπούλου
Φωτογραφικό Υλικό: Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννης
Υπευθ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Καμπούρογλου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00

Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη»

Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης)
Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)