Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Πάει έρχεται» – Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Η ομάδα Artika μέλος του Small size Network και του μεγάλου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for the early years» (Creative Europe 2018-2022) παρουσιάζει την παράσταση: «Πάει έρχεται» – θέατρο με χορό και ζωντανή μουσική για θεατές από 1,5 ετών.
2 τυχερα παιδάκια (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν,  Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μάνθος Φόνσος
Κωστας Συνδουκας

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

dividerΈνα ζευγάρι ζει μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζεται στιγμές αγάπης, αγωνίας και ξεγνοιασιάς. Τί συμβαίνει όμως κάθε φορά που ο ένας από τους δύο φεύγει; Ο αποχωρισμός από καθετί αγαπημένο, είτε στην παιδική, είτε στην ενήλικη ζωή μας είναι πάντα δύσκολος. Από βρέφη ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ότι κάθε φορά που η μητέρα, ή ένας άνθρωπος που μας φροντίζει, δε βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, δεν εξαφανίζεται για πάντα!

Η παράσταση μας μιλάει με απλό τρόπο για τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης.

Στοιχεία παράστασης:

Ιδέα – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου
Ερμηνεία: Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής
Σκηνικά – Κοστούμια: Τζελίνα Πάλλα
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Οργάνωση παραγωγής: Artika
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Αναστασοπούλου

Διάρκεια παράστασης: 35΄+ 10’ μετά την παράσταση όπου το φανταστικό συναντάει την πραγματικότητα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330
www.studiomavromihali.gr

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 17.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)