Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Stand Up παράσταση «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια» με τον Σωτήρη Κόρδα – Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Το Σάββατο, 30/11/19 στις 21.00 o πολυχώρος Αυλαία θα φιλοξενήσει τον Σωτήρη Κόρδα, όπου με θητεία 2 χρόνων στο COMEDY CLUB της Λουκίας Ρικάκη και 8 χρόνια σόλο πορείας μέσα σε θέατρα, μουσικές σκηνές, καφέ και μπαρ, φτάνει στη σεζόν 2019-2020 με τη νέα του παράσταση «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια»
Μια σατιρική ματιά πάνω στην Ελλάδα του σήμερα, που όσο πιο σοβαρά γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αστεία, μας αποκαλύπτονται.
2 τυχεροί* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τον παρακολουθήσουν. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΣΦΟΝΔΥΛΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Μόνος του και όρθιος, με ένα μικρόφωνο στο χέρι, αυτός ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης, για άλλη μια φορά όταν θα αστειεύεται, εσείς θα νομίζετε ότι σοβαρολογεί και όταν θα σοβαρολογεί, εσείς θα νομίζετε ότι αστειεύεται.

Τον Σωτήρη Κόρδα, τον γνωρίζουμε και από την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι ως στιχουργό, με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως: «ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ» ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ, «ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ, «ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ» ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, «ΘΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΕΣ» ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ και άλλα πολλά.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ την ζωντανή εμφάνιση του Σωτήρη Κόρδα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΥΛΑΙΑ, αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη βραδιά με καυστικό χιούμορ και πολύ γέλιο.

Επισκεφτείτε και την Προσωπική του Σελίδα (Σωτήρης Κόρδας/Stand-Up Comedy/@sotiriskordascomedy) στην οποία δημοσιεύει καθημερινά μικρές αλλά εκρηκτικές δόσεις χιούμορ και σάτιρας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90 ΛΕΠΤΑ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 21.00

Πολυχώρος Αυλαία

Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)