Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Και τα αγόρια κλαίνε” – Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η ιστορία ενός τρομαγμένου αγοριού που μεγαλώνοντας κρύβει το μυστικό του, και το θάβει στην αυλή του σπιτιού του για να μπορέσει να συνεχίσει να ζει το Αμερικάνικο όνειρο. Ο Κύπριος θεατρικός συγγραφέας, Μιχάλης Παπαδόπουλος εμπνευσμένος πάντα από αληθινές ιστορίες, εξιστορεί την ζωή του John Gacy ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής.
6 τυχεροί (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν,  Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Μαρτίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ρόζα-Μαρία Κωσταβασίλη
Ηλιανα Αγγελοπουλου
Μαρια Μιμικου

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Κωνσταντινα Χουντα
Μαρία Μπιλίκου
Γιωργος Κυριακοπουλος

 

 

divider
Ο Τζον είναι υπόδειγμα αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του ‘60. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο.

Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του και ντύνεται Κλόουν σε παιδικά πάρτυ. Μας εξιστορεί τη ζωή του, από τα καταπιεστικά παιδικά χρόνια, τους γάμους του, ως τις συνευρέσεις του με νεαρούς που το άρωμά τους, το λευκό τους δέρμα, το γυμνασμένο τους κορμί, τον έκαναν να βγάλει τον κρυμμένο εαυτό του στην επιφάνεια!

Ο Τζον Γουέην Κέισυ μεταξύ 1972-1978 βίασε, σκότωσε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης
Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 30 Μαρτίου στις 21:30
Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19:30

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email :
fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr