Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την stand up comedy «My Story Vol.2» @ Θεατρο Από Μηχανής – Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Το “MY STORY, vοl2″ είναι το «One Man Show» του Σωτήρη Μεντζέλου, που φλερτάρει επίμονα με το “Stand Up” και θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής κι εισπρακτικής επιτυχίας, στο «Από Μηχανής» θέατρο .5 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κατερίνα Νικολαρά
Χριστιανα Κεχαγια
Χριστίνα Κουτσιουμάρη

 

divider

Το “MY STORY, vοl2”, είναι η εξέλιξη του πρώτου “MY STORY”.

Το “MY STORY, vοl2”, σίγουρα δεν είναι sequel.

Στο Από Μηχανής Θέατρο για δεύτερη χρονιά ένα μικρόφωνο, το φλερτ, το «friendzone», ο Μπραντ Πιτ και ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Φοίβος από το «Ρετιρέ», τα άστρα και τα ζώδια που φέρνουνε εμπόδια, ο Φρέντυ Μέρκιουρι, ο Χολίδης, τρία χρόνια δραματικής σχολής, η συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, το «Κούπε Πε», το Γκότζι μπέρι, η ράπερ γιαγιά και η Εμμανουέλλα -το σύμβολο του σεξ- δίνουν ραντεβού σε μια ιστορία πάθους, μυστηρίου, έρωτα, γάμου, σεξ, γέλιου, γέλιου στο σεξ, μυστηρίου στον έρωτα και άλλων πιθανών συνδυασμών.

Το “Από Μηχανής” Θέατρο μπορεί να μην έχει ξύλινη κατασκευή πάνω στην οποία ανεβασμένη θα δώσει τη λύση η Αθηνά η Παλλάδα, έχει όμως κλιματισμό, ποτά και wi-fi. Ό,τι χρειάζεται ο μοντέρνος ο άνθρωπος στην έξοδό του.

Υ.Γ.1 Η παράσταση ξεκινάει 23:30. Μήπως τελικά είναι ένα “Late Night Show”;
Υ.Γ.2 Ο κωδικός του wi-fi δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμος.
Υ.Γ.3 Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Υ.Γ.4 “Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω, απαγορεύεται να μ’ αγαπάς” – Αντύπας

Σύλληψη/Ερμηνεία: Σωτήρης Μεντζέλος
Special thanks: Μαρίνα Κανελλοπούλου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 23.30
Θέατρο Από Μηχανής, Ακαδήμου 13, τηλέφωνο: 210. 5232097
www.amtheater.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr