Kερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Wilson & Wilson” – Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Μετά την πολύ πετυχημένη και συγκινητική πορεία της παράστασης «Kafka’s Freaks», που παρουσιάστηκε από τον Νικόλα Βαγιονάκη και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς κατά την τριετή παρουσίασή της σε Λονδίνο (Lost Theatre), Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σύρο, ακολουθεί ένα καινούργιο θεατρικό project. Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε ένα διήγημα του ιδιοφυούς και αλλόκοτου παιδιού της αμερικάνικης λογοτεχνίας Ένγκαρ Άλαν Πόε, με τίτλο «Wilson & Wilson», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο και διαπραγματεύεται το θέμα του σωσία, τον διχασμό προσωπικότητας, τις εσωτερικές συγκρούσεις, τις εμμονές, και άλλες ψυχικές διαταραχές. Δίνουμε την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να δουν την παράσταση την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, κερδίζοντας μια διπλή πρόσκληση! Συμμετοχές στην φόρμα και θα ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε, αν είστε ο/η τυχερός/τυχερή της κλήρωσης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΤΗΣ
ΗΛIΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΙΛΙΚΟΥ

 

divider

 

Το ψυχολογικό αυτό έργο μυστηρίου του Ένγκαρ Άλαν Πόε «Wilson & Wilson», ανεβαίνει σε δραματουργική επεξεργασία και μετάφραση Νικόλα Βαγιονάκη και Μιράντας Βατικιώτη και σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Νικόλα Βαγιονάκη στο Θέατρο Φούρνος.

Ένα mind game, όπου η αλήθεια και η πραγματικότητα φιλτράρονται και αποκωδικοποιούνται, μέσα από την διαταραγμένη προσωπικότητα του ήρωα, που προβάλλει πάνω στο δημιούργημα του σωσία, τις ενοχές, τους φόβους, την παράνοια και τις ψευδαισθήσεις.

Στο αφήγημα αυτό, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1839, διακρίνουμε αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα σχολικά χρόνια του Εντγκαρ Αλαν Ποε, που ερωτοτροπούσε συνεχώς με την κατάθλιψη, την τρέλα και την αυτοκτονία. Κατεξοχήν συγγραφέας του αλλόκοτου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:00

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια Τηλ: 210-6460.748

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr