Kερδίστε το βιβλίο “Η καλύτερη ευκαιρία είναι… τώρα!” της Ξένιας Κούρτογλου

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου με τον τίτλο «Η καλύτερη ευκαιρία είναι… τώρα!».  Σας προσφέρουμε το βιβλίο για να σας ταξιδέψει και εσάς και να σας πάρει μαζί του ! Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από ζωντανή κλήρωση την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στην διάρκεια της εκπομπής του Βασίλη Παύλου, “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε” (22.00 – 00.00) στο ραδιοφωνό μας!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Contest Cat: No contest found

 

divider
Το «σενάριο της ζωής», που καθένας μας έχει προδιαγράψει από την παιδική ηλικία, μπορεί να αλλάξει πλοκή και χαρακτήρες.

Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με πρακτικούς τρόπους και βιωματικά παραδείγματα πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής μας με πληρότητα και χαρά και πώς να ζούμε και να δημιουργούμε με καλοσύνη, ομορφιά και αλήθεια για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Κάθε κεφάλαιο αναφέρεται σε βασικούς τομείς, όπως η οικογένεια,ο/η σύντροφος, η επαγγελματική απασχόληση, τα χρήματα, η διασκέδαση, αλλά και τομείς όπως η ασφάλεια, η αυτοπεποίθηση, η πνευματικότητα, και μας προτρέπει να αποφασίσουμε συνειδητά πού θέλουμε να πάμε τη ζωή μας από τώρα και στο μέλλον, να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια και να τα μετατρέψουμε σ’ ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσουμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δεν έχουμε επιτύχει έως τώρα…

Η Ξένια Κούρτογλου αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο τις πολλές και διαφορετικές πτυχές της ζωής και μας προκαλεί να «αδράξουμε τη μέρα», νιώθοντας έμπνευση, αυτοπεποίθηση και πίστη στην ευκαιρία που μας παρουσιάζεται κάθε στιγμή!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

One thought on “Kερδίστε το βιβλίο “Η καλύτερη ευκαιρία είναι… τώρα!” της Ξένιας Κούρτογλου

Τα σχόλια είναι κλειστά.