Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Γκυγιώμ γλυκιά μου”- Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Το έργο του Γάλλου ηθοποιού και συγγραφέα αναφέρεται στην ιστορία ενός αγοριού που του αποδόθηκε μια σεξουαλική ταυτότητα προτού καν το ίδιο προλάβει να την ανακαλύψει. Είναι μία εσωτερική αναδρομή με πολλά βιωματικά στοιχεία, όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το δραματικό, η συγκίνηση με την μίμηση, η ανάμνηση με την παρωδία. 2 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν, την Tρίτη 1 Ιανουαρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αιλιάνα Μαρκάκη
Λευτερης Κελαιδιτης
 

divider

Ο Γκυγιώμ είναι ένας ηθοποιός που γράφει ένα μονόλογο με πολλούς ρόλους, τον εαυτό του, την μητέρα του, την γιαγιά του, έναν ψυχίατρο, έναν άραβα σκηνοθέτη και όλους εκείνους που καθόρησαν την πορεία του.
Μία αναζήτηση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα σε ένα πέλαγος προκαταλήψεων, στερεοτύπων, ταμπού, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μάνας.

*info
Σκηνοθεσία: Άννα Χατζησοφιά
Σκηνικά-κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Μουσική: Ιάκωβος Δρόσος
Γκιγιώμ: Περικλής Λιανός
Παραγωγή: The Artists

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 στις 21:30
Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Γκάζι (Στάση Μετρό: Κεραμεικός) || Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3428650 (καθημερινά μετά τις 17.30)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr