Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας Buena vista social club @ Ρυθμός Art Theater – Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τις Πέμπτες του Οκτώβρη στις 8 το βράδυ, με την ευγενική χορηγία της NEW STAR, ο Ρυθμός Art Theater θα προβάλλει σημαντικές ταινίες του Ελληνικού και Παγκόσμιου Κινηματογράφου.
Ο Δημήτρης Καλαντίδης, ιστορικός και κριτικός κινηματογράφου, έχει την επιμέλεια των προβολών και οργανώνει τις συζητήσεις που ακολουθούν τις ταινίες με εξαιρετικούς καλεσμένους. Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να τους παρακολουθήσουν την προβολή και την συζήτηση αμέσως μετά,  συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Γεράσιμος Λογοθέτης
Γιώργος Κασουλίδης

divider

 Buena vista  social club  (H.Π.Α / Γερμανία – 1999)

Στο ντοκιμαντέρ αυτό ο Βιμ Βέντερς μας ταξιδεύει ως τα los barrios, τις ισπανόφωνες συνοικίες της Κούβας, για να βρει και να ενώσει τους Super Abuelos! Δεν πρόκειται για κάποιο νεανικό συγκρότημα αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πρόκειται για καλλιτέχνες της λάτιν τζαζ, πολύ μεγάλους πια σε ηλικία και σίγουρα υπεύθυνους για το ότι κρατήθηκε ως τώρα ζωντανή η μουσική παράδοση των ρυθμών sones και των boleros της πατρίδας τους. Ανάμεσα σε αυτούς τους ξεχασμένους μουσικούς θρύλους είναι: ο 80χρονος πιανίστας Ρούμπεν Γκονζάλες, η Ομάρα Πορτουόντο (χαρακτηρίστηκε ως η Έντιθ Πιάφ της Κούβας), ο υπέροχος Μπαραμπαρίτο Τόρες και ο 70χρονος Ιμπραήμ Φερρέρ, που η μελωδική, αισθαντική φωνή του μεταφέρει στο αυτί του ακροατή όλη την ομορφιά και το χρώμα της Κούβας.

Σκηνοθεσία: Βίμ Βέντερς

Παίζουν: Κομπέι Σεγούντο, Ελιάδες Οχόα, Ράι Κούντερ, Χοακίν Φερρέρ, Ιμπραήμ Φερρέρ

Διάρκεια: 105΄

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018  στις 20.00

Ρυθμός Art Theater

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 975 0060

E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr