Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Το κοράκι» – Τετάρτη 31 Οκτωβρίου & Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Η ανατρεπτική μαύρη κωμωδία του Βασίλη Αναστασίου, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – και για 9 μόνο παραστάσεις – στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ. Πρόκειται για μια παράσταση με κινηματογραφικές αναφορές, που εξελίσσεται μια βραδιά στο υπόγειο ενός γραφείου τελετών, με διαρκείς αναφορές στον Θεό, τη ζωή, τον θάνατο. 4 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ειρήνη Περρή
Σωτήρης Βεργωτής

 

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κυριακή Διαμαντοπούλου
Θεόδωρος Προπατορίδης

 

 

divider

Ένα έργο, που την προηγούμενη σεζόν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, τόσο για την ιδιαίτερη γραφή του όσο και για το θέμα, που πραγματεύεται.

Βρισκόμαστε συγκεκριμένα σε μια επαρχιακή πόλη, κάπου στην Ελλάδα, στο γραφείο τελετών «Εις τόπον χλοερόν», όπου κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει. Ο ιδιοκτήτης Νίνο έχει την ιδιότητα να δίνει ζωή στα πτώματα που ταριχεύει.

Ένας δολοφονημένος δικαστής, μια περίεργη σνομπ γριά και ένας νεαρός διεμφυλικός είναι τα τελευταία του «δημιουργήματα».

Οι συζητήσεις και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του νεαρού νεκροθάφτη, με τα ζωντανεμένα πτώματα του, δίνουν και παίρνουν κατά τη διάρκεια αυτής της «μαγικής» βραδιάς. Ερωτήματα ετών θα βρουν απαντήσεις όταν το ρολόι σημάνει 7.00 το πρωί, οι τρεις άμαξες θα ξαναγίνουν νεροκολοκύθες, κάθε πτώμα θα επιστρέψει στο φέρετρο του και ο Νίνο, απελευθερωμένος πια θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω, να βγει στο φως και στην αληθινή ζωή.

Ο συγγραφέας Βασίλης Αναστασίου βάζει τα πρόσωπα του έργου να θέτουν όλα εκείνα τα ερωτήματα για το θαύμα της ζωής, την αγωνία και το άγνωστο του θανάτου. Να αυτοσαρκάζονται και να «νικούν» με τον τρόπο τους τον ίδιο τον θάνατο.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βασίλη Αναστασίου, casting Αλέξανδρου Λιακόπουλου, μουσική επιμέλεια Γιώργη Κοντοπόδη, κοστούμια Ledio Konxholli.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου & Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 21:30
Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email : fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr