Κερδίστε 1 διπλή πρόσκλήση για το live της Βικτωρίας Ταγκούλη στο Half Note – Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ένα μουσικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου. Τραγούδια που άφησαν εποχή μέσα από τις ταινίες τους. Κλασικά τραγούδια του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου αλλά και γνωστές μελωδίες από μιούζικαλ συγκεντρωμένες όλες μαζί. Ερμηνεύει η πολύπλευρη και εκφραστική Βικτωρία Ταγκούλη ενώ στο πιάνο τη συνοδεύει ο μουσικοσυνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, ο οποίος σκηνοθετεί μουσικά με το πιάνο λαμβάνοντας κυρίαρχο ρόλο στην επικοινωνία των τραγουδιών με το κοινό. 1 τυχερός θα την παρακολουθήσει-ακούσει με τον/την συνοδό του, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Αλεξάνδρα Τράγκα

 

divider

«Better Love», «Les choristes», «City of stars», «Mi par d’ udir ancora», «Once upon a December», αλλά και τα soundtracks των ταινιών «Sweetmovie», «La la land», «Mary Poppins» είναι μερικά από τα μουσικά στιγμιότυπα της συναυλίας.

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις όπως η Φουρκέτα της Ελένης Γκασούκα, παρουσιάζει live ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που φανερώνει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς της.

Εκλεκτοί καλεσμένοι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι:

Τρίτη 16 Οκτωβρίου: οι ερμηνευτές Ζαχαρίας Καρούνης και Σταύρος Σιόλας, με τους οποίους θα ταξιδέψει με μια νοσταλγική διάθεση σε βαλκανικά μονοπάτια.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου, 21:30

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr