Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Και τα αγόρια κλαίνε” – Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης, το ψυχολογικό θρίλερ του Μιχάλη Παπαδόπουλου, παρουσιάζεται για τρίτη συνεχή χρονιά και για 3 μόνο παραστάσεις, Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. 15 τυχέροι θα δουν την παράσταση, τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής -ανάλογα με την ημέρα προτίμησης- και εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς, σας ειδοποιούμε στο email που έχετε δηλώσει.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ
Βασίλης Βαρθαλης
Δημητρα Δημου
Κωνσταντίνος Παπαβασιλειου
Ευγενία Ντάλτα
Αποστολος Δημοβελης

ΠΕΜΠΤΗ 20  ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ

Μαρια Κοντομαρη
Χρήστος Μεταξάς
Βαγγέλης Παπαδιόχος
Βασιλική Σπηλιοπούλου

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ

Ανίτα Μαγια
Οδυσσεας Κατσικας
Ελένη Βασιλειάδου
Ελένη Ιωάννου
Παναγιώτα Τέρζη

 

divider

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Τζων Γουέην Κέηση είναι υπόδειγμα Aμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος…Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο… ο κλόουν… εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια…το λευκό τους δέρμα… την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους… αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζων Γουέην Κέηση ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μας δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει…

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Στον ρόλο του Τζών Κέηση: Γιώργης Κοντοπόδης
Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά

Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21 : 30
Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”,
Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889
Email :
fga.theatre@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr