Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Μιχαήλ Τζουγανάκη @Ρυθμός stage – Παρασκευή 4 Mαίου

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης από την Κρήτη, που κατάφερε με τις μουσικές του γνώσεις να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με μοντέρνους ήχους και να κάνει παραλλαγές εμπλουτίζοντας τα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια. 2 τυχεροί θα βρεθούν στο Ρυθμό stage , την Παρασκευή 4 Mαίου κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση εισόδου – συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

Μιχάλης Πενής
Ελευθερια Ποταμουση

divider

Η αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με την μοναδική φωνή και ερμηνεία του γίνεται ένα με το Λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας πάντα με σεβασμό το παλιό με το νέο.

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης θα εμφανιστεί μαζί με το γιό του Αλέξανδρο Τζουγανάκη με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι το ‘Χρώμα π’αγαπάς’.

Οι εμφανίσεις του Μιχαήλ Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το απρόβλεπτο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 4 Mαίου 2018

Ρυθμός Stage

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 975 0060

E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr