Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λέλα Καραγιάννη-Η Μάνα της Αντίστασης» @ Διάχρονο Θέατρο – Παρασκευή 9 Mαρτίου

Η «Λέλα Καραγιάννη-Η Μάνα της Αντίστασης», ο συγκλονιστικός μονόλογος του Γιώργου Α. Χριστοδούλου εμπνευσμένος από τη ζωή της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Λέλας Καραγιάννη και μεγάλη επιτυχία για δύο συνεχόμενες σεζόν, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο «Διάχρονο Θέατρο».Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη. 2 τυχεροί μας φίλοι θα την παρακολουθήσουν την Παρασκευή 9 Mαρτίου, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


OI NIKHTEΣ

Παύλος Μαρούδας
Μαριανθη Ραυτοπουλου

 

divider


Η Μαίρη Βιδάλη, ιδανική ερμηνεύτρια στο ρόλο της Λέλας Καραγιάννη, τιμήθηκε από την Ακαδημία Κορφιάτικων Βραβείων με το Α’ Βραβείο ερμηνείας μονολόγου «Αντιγόνη Βαλάκου» 2016-2017.


Ε
πικεφαλής της αντιστασιακής οργάνωσης «Μπουμπουλίνα», η Λέλα Καραγιάννη εκτελέστηκε από τα στρατεύματα κατοχής για την δράση της, μαζί με αγωνιστές της αντίστασης στο Δαφνί στις 8 Σεπτεμβρίου 1944, 34 μέρες πριν την απελευθέρωση της Αθήνας. Έπεσε στα χέρια στης Γκεστάπο τον Ιούλιο του ’44 μαζί με τα πέντε από τα επτά της παιδιά και υπέστη φριχτά βασανιστήρια στα κρατητήρια της οδού Μέρλιν. Όμως η ζωή της ήταν πολυκύμαντη και γεμάτη εκπλήξεις από τα παιδικά της χρόνια. Όλα αυτά, καθιστούν τον μονόλογο, καθηλωτικό.

Ταυτότητα της παράστασης
«Λέλα Καραγιάννη-Η Μάνα της Αντίστασης»
του Γιώργου Α. Χριστοδούλου
Σκηνοθεσία: Γιώτα Κουνδουράκη
Σκηνικά-κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής
Σύνθεση προβολών: Κατερίνα Μαντέλη
Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής
Ερμηνεύει η Μαίρη Βιδάλη
Παραγωγή: Διάχρονο Θέατρο – Μαίρης Βιδάλη

 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Παρασκευή 9 Mαρτίου στις 21:00
Διάχρονο Θέατρο
Πυθέου 50 – 52, Νέος Κόσμος, μετρό: Άγιος Ιωάννης έξοδος Κασομούλη τηλ: 210-7233.229
E-mail: danessis@hol.gr
FB: www.facebook.com/Diachrono.Theatro

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr