Kερδίστε 20 (5+5+5+5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης-Η ζωή του όλη» – Τρίτη 26, Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 & Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.  20 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν, απο τις 26 ως τις 29 Δεκεμβρίου (5 κάθε μέρα), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής, αντιστοίχως με την ημέρα προτιμησής τους.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΙΧΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΥΤΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΛΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΡΑ
ΠΑΝΟΣ ΒΡΕΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ
ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑ
ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΤΖΙΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

Φωτίτσα Μάνου
Νατασα Ψωνη
Κωνσταντίνος Τσικρικάς
Γρηγορια Χριστοδουλου
Ελενη Βαλιακα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

Τηλεμαχος Δουληγερης
Τζωρτζινα Πιτιανουδη
Αθανασια Εξαρχου
Ζωη Ταστανη
Κωνσταντινος Ιωακειμιδης

 

divider

Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεθσημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαϊωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα, όπως η «Τριάνα» του Χειλά, καθώς και οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «μύθο» του Καζαντζίδη.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Στο πρόσωπό του και στις μεγάλες του επιτυχίες, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.

Το τεράστιο καλλιτεχνικό του στίγμα είναι αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς να γράψουν ένα έργο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του λαϊκού βάρδου, γεμάτο από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τους παλιότερους και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα από τους νεότερους.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η STEFI Productions ανεβάζουν την παράσταση με ένα επιτελείο εξαίρετων ηθοποιών, πλούσια σκηνικά και κοστούμια εποχής στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 25 Δεκεμβρίου.

Ταυτότητα παράστασης

ΚΕΙΜΕΝΟ: Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιμή Ντενίση
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Πάτσας
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Τότα Πρίτσα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Μιμή Ντενίση
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Μελίνα Μάσχα
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Μάρω Μαρμαρινού
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιωάννα Τζετζούμη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Α΄: Νατάσσα Μπαρμπουνάκη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Β΄: Μαριλένα Κάραλη
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γεωργία Δεμέστιχα

Πρωταγωνιστούν:
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο.
Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης
«Γιορδάνης»
ο Αντώνης Λουδάρος

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου, Γιώργος Τάτσης

Διάρκεια: 2 ώρες και 30 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00 

«ΘΕΑΤΡΟΝ»

Πειραιώς 254, Ταύρος
Τ. 212 254 0300
www.theatron254.gr
«Ελληνικός Κόσμος»
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

10 thoughts on “Kερδίστε 20 (5+5+5+5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης-Η ζωή του όλη» – Τρίτη 26, Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 & Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

  1. ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ

    ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.ΦΩΝΑΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΦΟΒΕΡΟ ΔΩΡΑ

  2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    μακαρι θελουμε πολυ να κληρωθουμε!!

  3. ΜΑΡΙΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΤΟΥ

    πρέπει να είναι μεγάλη παραγωγή με τη ζωή και τα τραγούδια του μεγάλου μας Καζαντζιδη και τη σκηνοθεσία της υπέροχης Μιμής Ντενίση θελουμε πολυ να κληροθούμε,,,

  4. joulia chondronikoli

    Θα ήθελα να πάω την μαμά μου σε αυτή την παράσταση !!

  5. ΓΙΑΝΝΟΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ

    Η παράσταση είναι εξαιρετική! Σαφώς είναι για τους λάτρεις του Καζαντζίδη και όχι μόνο. Άρτια σκηνοθετημένη, με πολύ ωραίο συγγραφικό λόγο και πολύ προσεγμένη. Μου άρεσε αρκετά, την βλέπεις ευχάριστα και την απολαμβάνεις πραγματικά. Ίσως για μένα ήταν λίγο ωραιοποιημένη η ζωή του με κάποιες ανακρίβειες, αλλά αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι όποιες αναφορές έγιναν σε άτομα που είναι εν ζωή (όπως Μαρινέλλα, Καίτη Γκρευ ) δόθηκαν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην θιγεί κανείς. Τεράστιος θίασο, καταπληκτικοί ηθοποιοί. Η Μιμή Ντενίση πάλι κέντησε με την πένα της! Μπράβο σε όλους! Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πρόσκληση και την χαρά που μας δίνετε να μπορούμε να βλέπουμε τέτοια θεάματα. Χίλια ευχαριστώ! Χρόνια πολλά σε όλους!

Τα σχόλια είναι κλειστά.