Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τoν Μπάμπη Τσέρτο “Εφ’ όλης της ύλης” @ Ρυθμός Stage – Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Κάθε Σάββατο στις 22:30, ο Ρυθμός Stage υποδέχεται τον Μπάμπη Τσέρτο σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ωραιότερα τραγούδια του Ελληνικού τραγουδιού.
Με κορμό το Ρεμπέτικο, ταξιδεύουμε από την προϊστορία του μέχρι και την σημερινή εκδοχή του Λαϊκού Αστικού Τραγουδιού. Με Παραδοσιακά, Σμυρνέικα, Ρεμπέτικα, Ρετρό, έντεχνα Λαϊκά, αλλά και νεώτερα τραγούδια, γινόμαστε όλοι μια παρέα και τραγουδάμε μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο τραγούδια που αγαπήσαμε. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, κερδίζοντας από μια διπλή πρόσκληση με μπύρα/κρασί. Συμπληρώνετε μόνο τη φόρμα συμμετοχής και σας ειδοποιούμε στο email, που δηλώσατε εφόσον κληρωθείτε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

divider

Συνοδοιπόροι στις Εφ’ όλης της ύλης μουσικές βραδιές είναι η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της και οι κορυφαίοι Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι. Στην κιθάρα και το ούτι o Κώστας Τσεκούρας και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, το ακορντεόν, τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια ορχήστρας.

Σε όλες τις μουσικές βραδιές, ο Ρυθμός Stage λειτουργεί την κουζίνα του και προσθέτει τη δική του γευστική πινελιά με ιδιαίτερες προτάσεις που περιλαμβάνουν ζεστά και κρύα πιάτα καθώς και πλήρες μενού.

Συντελεστές Εφ’ όλης της ύλης:
Ενορχηστρώσεις & επιμέλεια ορχήστρας: Γιάννης Τσέρτος

Μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη οι μουσικοί:
Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί
Κώστας Ζαριδάκης, μπουζούκι
Κώστας Τσεκούρας, κιθάρα, ούτι
Γιάννης Τσέρτος πιάνο, ακορντεόν

Ηχοληψία: Γρηγόρης Κουτσιλιέρης

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr