Kερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση Η ΓΥΑΛΑ – Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Η Άσπα Τομπούλη και η Μάνια Παπαδημητρίου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη «ΓΥΑΛΑ» της Τζένης Δάγλα και παρουσίασαν μία από τις καλύτερες παραστάσεις της προηγούμενης σαιζόν. 1 τυχερός/τυχερή  θα παρακολουθήσει την παράσταση, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Γεώργιος Χριστόπουλος

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Γυάλα μιλάει για την επίδραση της κρίσης στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η ηρωίδα της Γυάλας, η Λούση, μόνη στο δωμάτιό της, μιλάει ακατάπαυστα έχοντας για συντροφιά το χρυσόψαρό της στη γυάλα, την άλλη Λούση.

Η Λούση (Μάνια Παπαδημητρίου) μόλις έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της, στη δουλειά της γίνονται απολύσεις, ένας παλιός της συμμαθητής αυτοκτονεί, ενώ η σημερινή Αθήνα δεν μοιάζει με την πόλη που ξέραμε. Με απίστευτη ενεργητικότητα και χιούμορ και παρά τις απογοητεύσεις της, η Λούση, μιλάει για όλα και για όλους: τη δουλειά της, τα παιδικά της χρόνια, τον περίγυρο της γειτονιάς της. Η Λούση διηγείται ιστορίες, ειρωνεύεται, οργίζεται ενώ όλα -ερωτικές προδοσίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας- λέγονται με φόντο την Αθήνα της κρίσης και των ανθρώπων που καταφθάνουν σε αυτήν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Ο άνδρας που εμφανίζεται αναπάντεχα και μιλάει (Ευθύμης Χρήστου), μεταφέρει στον κλειστό χώρο της Λούσης, τις εμπειρίες ενός άλλου κόσμου και μιας άλλης, σπαρακτικής πραγματικότητας.

Η Γυάλα συνδέει το προσωπικό βίωμα με τον κοινωνικό περίγυρο, τη «μικρή» με τη «μεγάλη» πραγματικότητα στα επώδυνα χρόνια της κρίσης με στοχαστικό σαρκασμό και αντισυμβατική διάθεση.

«Η Γυάλα»
της Τζένης Δάγλα
Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Άσπα Τομπούλη
Επιμέλεια σκηνικού χώρου/ κοστούμια: Χριστίνα Παπούλια
Σύνθεση ήχων/ μουσική επιμέλεια : Δημήτρης Ιατρόπουλος
Φωτισμοί : Αποστόλης Τσατσάκος || Επιμέλεια κίνησης : Φαίδρα Σούτου
Video: CO.MOD.DOR
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνια Παπαδημητρίου, Ευθύμης Χρήστου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευθύμης Χρήστου
Φωτογραφίες παράστασης : Ελένη Μολφέτα || Γραφιστικά: Σεμέλη Παπαϊκονόμου
Βιβλιο-πρόγραμμα: Εκδόσεις Σοκόλη || Φωτογραφίες προγράμματος : Παύλος Μαυρίδης
Παραγωγή : Θέατρο Φούρνος
Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:15

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια Τηλ: 210-6460.748

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr