Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το ημερολόγιο ενός Τρελού” @ Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και ερμηνεύει «Το ημερολόγιο ενός Τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου , απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

divider

Ένα μεγάλο έργο έτσι όπως το αντιλαμβάνεται σήμερα ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από 17 χρόνια για να υποδυθεί τον Ποπρίστσιν, τον ήρωα του Γκόγκολ.

Ο Σωτήρης Χατζάκης δηλώνει ότι επιστρέφει στην ηθοποιία αν και δεν είχε φύγει ποτέ στην πραγματικότητα. «Ο Ηθοποιός ήταν και είναι το κέντρο του θεατρικού μου σύμπαντος. Και τις σκηνοθεσίες μου, πρωτίστως, απ’ την πλευρά του ηθοποιού τις έκανα. Πολύ καιρό δεν κρύφτηκα στις κουίντες? Ας βγούμε τώρα στο φώς της σκηνής, εκεί συντελούνται τα πλέον κρίσιμα γεγονότα.»

«Το ημερολόγιο ενός Τρελού» είναι ένα έργο σύγχρονο όσο ποτέ στην Ελλάδα του σήμερα, αφού η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει την παρανοϊκή, κωμική του ολισθηρότητα. Γι’ αυτό το λόγο, για το ανέβασμα της παράστασης, ο Σωτήρης Χατζάκης συνεργάζεται στενά με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ για την ψυχαναλυτική προσέγγιση του ρόλου.

Η μεγάλη κωμωδία της ύπαρξης συναντά την ελευθερία της εσωτερικότητας και ο μικρός άνθρωπος, που είχε μεγάλες προσδοκίες, εισέρχεται στην σκηνή με το επίσημο ένδυμα του κλόουν.

Ταυτότητα της παράστασης

Νικολάι Γκόγκολ – Το Ημερολόγιο ενός Τρελού
Μετάφραση: Ελένη Μπακοπούλου
Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία: Σωτήρης Χατζάκης
Καλλιτεχνική συνεργασία – Ψυχαναλυτική προσέγγιση του ρόλου: Ματθαίος Γιωσαφάτ
Σκηνικά – Κοστούμια: ‘Ερση Δρίνη
Σχεδιασμών φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μελίνα Κατσακούλη
Φωτογράφος παράστασης: Πάτροκλος Σκαφίδας
Την παράσταση επιμελήθηκε μουσικά ο σκηνοθέτης

Παραγωγή: Red Moonlight Productions

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στις 21:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr