Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Γεωργία Νταγάκη @ Kremlino στις στις 9/11

Η Γεωργία Νταγάκη παίρνει τα τραγούδια και τη λύρα της και κατεβαίνει στον Πειραιά μετά από τις πολύ πετυχημένες περσινές παραστάσεις στο @Kremlino. Η ερμηνεύτρια και εξαιρετική μουσικός από την Κρήτη, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γοητεύσει τόσο το ελληνικό όσο και το ξένο κοινό, και κυκλοφόρησε τα τραγούδια της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, παρουσιάζει τη νέα της μουσική παράσταση από τις 19 Οκτωβρίου2 τυχεροί θα βρεθούν στο Kremlino , κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση εισόδου – συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ταξιάρχης Ντάνος
Ειρήνη Ροβίθου

 

divider

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα φέρει αποκλειστικά το προσωπικό μουσικό στίγμα της καθώς θα περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, από τα πιο πρόσφατα “Ποια δύναμη” και “Σύννεφο θα γίνω” μέχρι τα παλαιότερα “Δε λέει η καρδιά να μάθει” και “Σκέτος εγώ” ενώ δεν θα λείπει και το σήμα – κατατεθέν της, η λύρα, με την οποία θα παίζει πρωτότυπες διασκευές από την Κρήτη και την «Πετροπέρδικα» μέχρι το Λiβερπουλ και το “ELEΑNOR RIGBY” των Beatles

Το δεύτερο μέρος θα είναι καθαρά επικοινωνιακό με τραγούδια δημιουργών όπως οι Ξαρχάκος, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Τζαβέλας, Κραουνάκης, Νικολακοπούλου, Αφροδιτη Μάνου, Σαββόπουλος, Δουρδουμπάκης κ.α. Τραγούδια διαφορετικών αποχρώσεων, λαϊκά, παραδοσιακά, μελωδικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια με τα οποία έχουμε όλοι ταυτιστεί καθώς μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Μαζί της στη σκηνή θα είναι ο Παντελής Κυραμαργιός, ο πολυτάλαντος εμπνευστής και δημιουργός της καλλιτεχνικής κολεκτίβας “Πλέγμα”, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Στη σκηνή του “Κρεμλίνου” θα παρουσιάζει δικά του κομμάτια, όπως η «Αρετή», που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό, οι «Δυο σπιθαμές», το καινούργιο ντουέτο του με τον Γιάννη Κότσιρα αλλά και διασκευές λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών.

Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος
Επιμέλεια προγράμματος: Γεωργία Νταγάκη, Χάρης Γκιουλής
Φιλική συμμετοχή: Παντελής Κυραμαργιός φωνή, κιθάρα,πλήκτρα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λουκάς Καλαντζάκος : τύμπανα
Ρήγας Βοριάς : Μπάσο
Νίκος Ταβουλάρης : ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης : ακορντεόν

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Ώρα έναρξης: 22.30

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
https://www.facebook.com/kremlinostage
Τηλέφωνο: 210 410 0010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr