Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική βραδιά με τα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο @ Galerie Δημιουργών στις 15/10 (Οι νικητές)


Τα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο, τραγουδισμένα από τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου σε δύο βραδιές, κάθε άλλο παρά επετειακές. Στο αφιέρωμα αυτό θα παρακολουθήσετε την καλλιτεχνική της πορεία από το πρώτο της τραγούδι έως το ”Θέατρο Βέμπο”, που υπήρξε το πιο μοντέρνο της εποχής του.
τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια όμορφη βραδιά, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Νικος Μπαφας
Φανή Καραβάνα
Ελευθερια Σαμεντζα

divider

Μαζί με τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής της Σοφίας Βέμπο, ο συγγραφέας Βασίλης Τραιφόρος που ως ανιψιός του ποιητή Μίμη Τραϊφόρου και σύζυγος της Μ.Τραϊφόρου, γνωρίζει όλες τις πτυχές της κοινούς τους πορείας.

Τις πασίγνωστες και αγαπημένες μελωδίες των συνθετών Λεό Ραπίτη, Μιχάλη Σουγιούλ, Χρήστου Χαιρόπουλου,Κώστα Γιαννίδη κ.λ.π. θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης(πιάνο- ενορχηστρώσεις) και βιολί( Φαίδων Βρυνιώτης)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ώρα Προσέλευσης: 19:45
Ώρα έναρξης: 20:00
Ημέρα Παράστασης: Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr