Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Μαύρη Ανάμνηση» @ Θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» στις 03/02 (Οι νικητές)

Η  παράσταση «Η Μαύρη Ανάμνηση» παρουσιάζεται στο θέατρο “Λύχνος τέχνης και πολιτισμού“. Αν θέλετε να την απολαύσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και ίσως είστε ένας από τους 2 που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 03/02. Οι νικητές  θα ειδοποιηθούν στο e-mail που δήλωσαν!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δημήτρης Πετροπουλος
Χαριλαος Παπαδοπουλος

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Είχες ποτέ μια ανάμνηση που ήθελες να ξεχάσεις?

Χαμένη μέσα στις παραισθήσεις και την κατάθλιψη, η Άννα βρίσκει υποστήριξη από την ψυχολόγο της, Ζωή. Στο έργο παρακολουθούμε να ξεδιπλώνονται μπροστά μας μάχες που δίνουν και οι δυο γυναίκες με τους εσωτερικούς τους δαίμονες όταν το επίπονο παρελθόν τους στοιχειώνει.
Το μεταφυσικό, όνειρα και παραισθήσεις γίνονται ένα, εισβάλλοντας στην πραγματικότητα παίρνοντας μορφή τρόμου. Σε αυτό το μιούζικαλ τρόμου ερμηνείες για το θάνατο και το σύμπαν καταλογίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο δίνοντας φωνή και μορφή στα στοιχειά και τις έμμονες σκέψεις.

Σημείωμα σκηνοθέτη
Κάθε άνθρωπος, κάποια στιγμή της ζωής του, κυριεύεται από μια Μαύρη Ανάμνηση που τον οδηγεί σε στιγμές απόγνωσης, απελπισίας και παραφροσύνης, οι οποίες με τη σειρά τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική κατάσταση του. Στιγμιότυπα πόνου, απώλειας, τρέλας και απελπισίας, καθορίζουν αποφασιστικά την οδό των ηρώων μας προς το θάνατο. Η ψυχή, αναζητά με τη σειρά της, το μονοπάτι της λύτρωσης μέσα σε ένα ακαθόριστο σύμπαν, ψάχνοντας ένα αβέβαιο θεό.

Το έργο είναι γεμάτο αντιφατικές σκέψεις αγάπης και μίσους, ζωής και θανάτου, που ζητούν μέσα από ρεαλιστικά και μεταφυσικά στοιχεία την ανάγκη της συγχώρεσης και της λύτρωσης.

Ο Δημήτρης Σόρκος, Συγγραφέας και Μουσικοσυνθέτης του θεατρικού Μιούζικαλ «Μαύρη Ανάμνηση» με τον νεανικό ρομαντισμό του και χωρίς δισταγμούς, αναδεικνύει τη παράφορη ψυχολογία των ηρώων φέρνοντας τους αντιμέτωπους με της αδυναμίες τους.

Ταυτότητα της παράστασης:

Κείμενο- Μουσική Σύνθεση- Libreto- Sound Design: Δημήτρης Σόρκος
Σκηνοθεσία: Χρήστος Αποστολάκης
Παραγωγή,Σκηνικά – Κουστούμια: Δανάη Σταματίου
Χορογραφίες – Κινησιολογία: Στέλλα Μπονάτσου
Make up- Special Effects: Ειρήνη Μάντζιου, Κατερίνα Πεφτίτση
Βοηθοί Make up- Special Effects: Σοφία Περγιαννάκη, Μάρσυ Λουκάκη
Video Art: Αναστασία Λουκρέζη, Γιάννης Παππάς, Δημήτρης Καπάνταης
Ήχος- Φωτισμοί: Βαγγέλης Αλαμάνης
Φωτογραφίες Παράστασης: Δημήτρης Καπάνταης

Ερμηνεύουν: Κατερίνα Πεφτίτση, Νίκος Μπατάλας, Κυριακή Σταυριανίδη, Βαγγέλης Παπατζανάκης, Στέλλα Μπονάτσου, Δανάη Μιχαηλίδου, Κατερίνα Σιμάτου, Μαρία Γιαννιώτη.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Παρασκευή 03/02 στις 24:00
Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
(Μετρό: Κεραμεικός)
Χαλκιδικής 83, Γκάζι | Τηλ.: 2110121686
e-mail: lyxnos.texnis@gmail.com | fb: https://www.facebook.com/lyxnos
twitter: https://twitter.com/TheaterLyxnos | instagram: https://instagram.com/theaterlyxnos
web: www.theaterlyxnos.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr