Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση ‘Μια περιήγηση στην Αρχαία Ελληνική Μουσική’ στις 24/09 (Οι νικητές)

afisa

Μια περιήγηση στην Αρχαία Ελληνική Μουσική θα σας περιμένει στη ‘Galerie Δημιουργών‘ για ένα όμορφο βράδυ Σαββάτου στις 24/092 τυχεροί φίλοι μας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΑΡΊΑ ΣΆΒΒΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ

 

divider
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σείκιλος Duet – Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Galerie Δημιουργών!

Με αρχική έμπνευση τα λόγια και τη μελωδία που είναι χαραγμένη στην επιτύμβια στήλη, η οποία βρέθηκε στις αρχαίες Τράλλεις και η οποία χρονολογείται περίπου στο 200π.Χ., το ντουέτο “Σείκιλος” παραλαμβάνει τα θραύσματα των αρχαίων ελληνικών σωζόμενων μελωδιών και τα τα (ξανα)ζωντανεύει με μια –εκ των πραγμάτων- σύγχρονη ματιά στα μουσικά κείμενα που μας παραδόθηκαν, πάντα με σεβασμό στο βάρος που κουβαλάει η κάθε συλλαβή, η κάθε νότα. Επίκληση στη Μούσα, παιάνες, Ύμνος εις τον Ήλιο, Επιτάφιος του Σεικίλου. Μέσα από το μακρινό παρελθόν, τα ανεκτίμητα αυτά αρχαιολογικά ευρήματα μας καλούν για ένα και μόνο πράγμα : “όσον ζεις φαίνου”.

Παίζουν οι μουσικοί:

George Bar: κιθάρα
Νεκτάριος Γαρατζώτης: κιθάρα

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Ώρα Προσέλευσης : 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Ν. Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimioyrgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr