Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κύκλος των‘μάταιων’ πράξεων» στις 25/04 (Οι νικητές)

Ο κύκλος των μάταιων πράξεων2

«Ο κύκλος των ‘μάταιων’ πράξεων» της θεατρικής ομάδας πείρα(γ)μα δίνει την τελευταία παράσταση την Δευτέρα 25 Απριλίου στο «ΤΡΙΚΥΚΛΟ» και παρέχει τη δυνατότητα σε 3 νικητές να παρακολουθήσουν την παράσταση, κερνώντας ένα ποτήρι κρασί. Στη φόρμα συμμετοχής θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Βίκυ Καρκου
ΜΑΓΙΑ ΛΙΠΑΡΤΕΛΙΑΝΙ
ΛΕΝΑ ΣΑΒΒΑ
divider

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο κύκλος των μάταιων πράξεων1 (@Καλοδούκας)

Την Δευτέρα 25/4 στις 9:00μμ, ο Ναπολέοντας Σουκατζίδης (Γιάννης Καρούνης) θα εμφανιστεί στη Σκηνή του Τρίκυκλου για την τελευταία παράσταση της σεζόν, κρατώντας την βαλίτσα του… αυτήν της μνήμης.  Μικρασιάτης, ακροναυπλιώτης, ο Ναπολέοντας Σουκατζίδης, ένας από τους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τους Ναζί στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944, ξαναζεί με απέραντη τρυφερότητα στη σκηνή το τελευταίο του βράδυ στο στρατόπεδο του Χαϊδαρίου, με όλες τις μνήμες από τη σύντομη ζωή του.

Η παράσταση, η οποία παρουσιάστηκε στο Αθηναϊκό κοινό για 2η χρονιά, ακολουθεί το συγκλονιστικό οδοιπορικό του Σουκατζίδη από την Προύσα που γεννήθηκε το 1909 και τη μετεγκατάσταση της οικογένειάς του -μετά τη μικρασιατική καταστροφή- στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου, σκιαγραφεί τη ζωή και την πολιτική δράση του στην Ιεράπετρα και το Ηράκλειο έως και τη σύλληψή του το 1936, τον ακολουθεί στην εξορία στον Άη-Στράτη, στη φυλάκιση στην Ακροναυπλία, στα ναζιστικά στρατόπεδα Λάρισας και Χαϊδαρίου μέχρι την εκτέλεσή του. Μαζί με την δική του πορεία, και η τραγική διαδρομή της Ελλάδας όπως έχει καταγραφεί στο ιστορικό μυθιστόρημα του Σπύρου Τζόκα «Ο Κύκλος των ‘μάταιων’ πράξεων» (εκδ. ΕΥΜΑΡΟΣ).

Η ομάδα πείρα(γ)μα

Από τη γέννησή της το 2008 μέχρι και σήμερα, η ομάδα πείρα(γ)μα επιμένει να επιβιώνει ως ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη, συνεργατική επαγγελματική θεατρική ομάδα, έχοντας έως τώρα στο ιστορικό της οκτώ παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Επιμένει να κάνει ένα λαϊκό, διαδραστικό και πολιτικό θέατρο καταργώντας τον 4οτοίχο της σκηνής και βασίζεται πάνω στην τέχνη του ηθοποιού και της επικοινωνίας του με το κοινό.  Πιστεύει ότι η θέση της θεατρικής τέχνης είναι μέσα στην κοινωνία κι αναζητά διαρκώς τρόπους ώστε αυτός ο διάλογος να έχει διάρκεια και να παράγει κοινές δράσεις.  Βραβεύθηκε με τον ‘Έπαινο Αρχαίου Δράματος (βραβεία Κάρολος Κουν 2013), για την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αγγελική Κασόλα
Μουσική επιμέλεια: Αλέξης Βάκης
Σκηνογραφική – Ενδυματολογική επιμέλεια: Ευτυχία Ροδοπούλου
Φωτισμοί: ομάδα πείρα(γ)μα
Φωτογράφιση: Χριστίνα Σαρλάμη
Στο ρόλο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη ο Γιάννης Καρούνης
Στο ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του Χαράς Λιουδάκη-Κυπραίου: η Ειρήνη Μελά
Τραγούδια του Πάνου Τζαβέλλα ερμηνεύει ζωντανά η Νατάσσα Τζαβέλλα Παπαδοπούλου
Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

 Δευτέρα 25/04 στις 21:00

ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ (Θ. Γεωμέτρου 1 & Πυθέου 34, Νέος Κόσμος, στάση μετρό Άγιος Ιωάννης).
Θέσεις περιορισμένες, απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα: 210-9232.384 και 6939-66.92.18

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

One thought on “Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κύκλος των‘μάταιων’ πράξεων» στις 25/04 (Οι νικητές)

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ΚΑΤΣΑΝΟΣ

    εξαιρετικη παρασταση !!!! αληθινών γεγονότων !! το ερωτημα ειναι αξίζει κανείς να αντιστέκεται σε κάθε μορφή βίας ; υπέροχη ερμηνεία . μουσική . και σκηνοθεσία της αγγελικης κασολα! το είδαμε και μας μάγεψε σε ένα ταξίδι !! σε έναν υπέροχο χώρο το τρίκυκλο !!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.