Kερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού ‘Improv Comedy Nights’ στις 24/01 (Oι νικητές)

Μετά από μια σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στο Θέατρο Άβατον, οι Improv Comedy Nights συνεχίζουν για λίγες ακόμα εμφανίσεις, όπου το fun συναντά την γοητεία του θεάτρου χωρίς σενάριο! 4 τυχεροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν και θα γελάσουν πολύ, αφού τους δίνουμε την ευκαιρία να λάβουν μία διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 24/01. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



OI NIKHTEΣ

Αμαντα Βασιλειαδου
Παναγιώτα Κάντα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

IMPROV COMEDY NIGHTS
Παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy,
κάθε Κυριακή στο Θέατρο Άβατον 
μια παραγωγή της ImproVIBE από την ομάδα “Bus Και”

Οι «Bus και» είναι ένας θίασος θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy. Δημιουργούν θεατρικά έργα επί σκηνής χωρίς κανένα σενάριο, βασισμένοι σε κάποια πρόταση του κοινού που ζητούν και προκύπτει εκείνη τη στιγμή. Δύο ηθοποιοί, αμέτρητοι χαρακτήρες, ταυτόχρονα!

Για 3η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού, αυτό που ονομάζουμε «Improv Comedy». Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, για λίγες παραστάσεις, μια απολαυστική σειρά πρωτότυπων θεατρικών παραστάσεων έρχεται στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy Nights». 6 ηθοποιοί, 2 παραστάσεις, σε 1 βραδιά.

Improv Comedy Theater σημαίνει την απουσία κειμένου. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητούν κάποια απλή πρόταση από το κοινό, και με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία γεννούν και εμπνέονται ολόκληρο το έργο μπροστά στα μάτια των θεατών. Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια σας!

Συντελεστές: Παναγιώτης Δελαβίνιας, Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Βασιλική Κίσσα, Μενέλαος Πρόκος, Γρηγόρης Συγγιρίδης, Κώστας Σφήκας.

* Οι Bus Και είναι ένας θίασος μόλις δύο ατόμων. Πρωτοπαρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2013 με κάποιες παραστάσεις στο «The White Rabbit» και συνέχισε με μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στο “Θέατρο ΠΚ”. Απαρτίζεται από τους 2 κύριους εκπαιδευτές αυτοσχεδιασμού Improv της ImproVIBE, τον Μενέλαο Πρόκο και την Βασιλική Κίσσα. Έχουν συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κωμωδίας του θεάτρου Eliart το 2014, στο φεστιβάλ Up The W-ALL του all4fun.gr σε συνεργασία με το θέατρο VAULT, στις παραστάσεις αυτοσχεδιασμού του Bob Theater Festival, καθώς επίσης και στο ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ στο Μικρό Παλλάς τη σεζόν 2013-2014.

Δείτε εδώ το νεο trailer της παράστασης:

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:30
Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3, Γκάζι, Αθήνα
Διάρκεια: 90 λεπτά

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr