Kερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Η Ώρα του Διαβόλου’ στις 16/01 (Οι νικητές)

Η παράσταση ‘Η ώρα του διαβόλου‘ ανεβαίνει στο ‘Τσάι στη Σαχάρα‘ και περιμένει να σας ταξιδέψει στον κόσμο της! 4 τυχεροί φίλοι μας θα απολαύσουν τη νέα αυτή θεατρική πρόταση, λαμβάνοντας από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Αρμοδιος Δεστουνης
ANNA ΜΠΟΤΩΝΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ
Αγγελικη Σπηλιοπουλου

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
του Φερνάντο Πεσσόα
στο Τσάι στη Σαχάρα

Χρώμα, σκιές και φως. Ένας κόσμος από χρώμα, σκιές και φως. Κι ένας κόσμος από μυς, τεστοστερόνη και ιδρώτα, στο μπάσκετ. Μοιάζουν μακριά, αλλά όχι και τόσο. Όσο ο ζωγράφος και το μοντέλο. Είμαι μυς, τεστοστερόνη και ιδρώτας και θέλω να ζωγραφίζω χρώματα, σκιές και φως. Όχι πολλά, αλλά ξεχωριστά. Το ξέρετε ότι ο Ζωρζ Σερά χρησιμοποιούσε μόνο έξι χρώματα; Εγώ δεν το ’ξερα, ήταν μια κοπέλα που ερχόταν στο γήπεδο, αυτή μου το ‘πε. Έψαχνε για μοντέλα, λέει, ναι, καλά! Δεν ξέρω, αλλά αυτή μ’ άρεσε να την ακούω, η μοναδική που μ’ άρεσε ν’ ακούω, ήταν αλλιώτικη. Της άρεσε πολύ αυτός ο Σερά. Καμία γραμμή, λέει, μόνο μικρές – μικρές κουκίδες η μια πολύ κοντά στην άλλη και τα έξη χρώματα γινόντουσαν δέκα έξη, είκοσι έξη, εκατόν έξη! Ένας κόσμος με χρώμα, σκιές και φως, ο κόσμος μου μέσα σ’ έναν πίνακα, ο κόσμος μου που φτιάχνει για μένα ο Άγγελος κάθε φορά που με στήνει ακίνητο με τις ώρες. Μ’ αρέσει αυτός ο κόσμος. Μ’ αρέσει να ζω μέσα του, πάντα ωραίος, πάντα δυνατός στους μυς, στη τεστοστερόνη και στον ιδρώτα μέσα σε χρώμα, σκιές και φως! Μόνο που καμιά φορά… πάντα θέλω να δω τον Άγγελο εκεί μέσα κι εγώ απ’ έξω. Κουκίδα – κουκίδα – κουκίδα! Χρώμα – χρώμα – χρώμα! Σκιά – σκιά – σκιά! Φως – φως – φως! Εγώ έξω κι αυτός μέσα, ακούνητος! Χρώμα, σκιά και φως! Ακούνητος!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Μαρία Παπαδήμα
Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα
Σκηνικά Αντικείμενα: Ρέον
Κουστούμια: Ρέον
Μουσική Επιμέλεια: Βαλάντης Τερζόπουλος (Electric Looser)

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά)
Φίλη Μαρσώ
Ξανθή Ταβουλαρέα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρα / Ώρα:  Σάββατο 16/01, 00:00
Διάρκεια: 70 λεπτά
Xώρος Παραστάσεων: Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr