Kερδίστε 10 (5+5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Άλκηστις [Ο μονόλογος της εξώπορτας], στις 06 & 07/02 (Oι νικητές)

ALKISTIS

Το θέατρο Διθύραμβος από το Σάββατο 5 Δεκέμβρη, παρουσιάζει το θεατρικό έργο της Στέργιας Κάββαλου, Άλκηστις [Ο μονόλογος της εξώπορτας]. 2 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής – ανάλογα την ημέρα προτίμησης – και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε αν κληρωθείτε, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 06/02

Δώρα Πουγγία
Τζέσυ Λαμάι
ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ

 

OI NIKHTEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07/02

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
Κατερίνα GRZYBEK
Φωτεινή Λιακοπούλου
Αγγελικη Κανελλου
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΜΒΑΚΟΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια 45χρονη γυναίκα ξεχνάει τα κλειδιά της και στο σπίτι δεν είναι κανείς. Έξω από την πόρτα της, περιμένοντας το γιο της να επιστρέψει, μονολογεί. Δεν καταφεύγει σε αναμνήσεις και παράπονα. Δεν απολογείται, δεν καταγγέλλει. Τα λόγια της απλώς προκύπτουν. Όπως όλη της η ζωή. Όπως η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, η ζωή μας, που κάποιες φορές προκύπτει. Σχεδόν ερήμην μας.

Η Άλκηστις καταθέτει την αλήθεια της με αβίαστη σκληρότητα και «εφηβικό» κυνισμό. Κρατιέται από την επιφάνεια και κλείνει τα αυτιά της στο βάθος.
Μια μεταμοντέρνα νευρωτική γυναίκα μέσα σε ένα σκληρό αστικό περιβάλλον.
Που συνεχώς σκοντάφτει στις πληγές της, που δεν γνωρίζει τον βαθύ εαυτό της, γιατί είναι κινούμενη άμμος, γιατί έχει θολή ταυτότητα.
Η στροφή της ηλικίας της όμως, επιτάσσει τα βαθιά και τα κρυμμένα να βγουν στο φως.
Κι ενώ μέχρι τώρα, η Άλκηστις, με την ορμή μιας ενηλικίωσης που δεν ερχόταν ποτέ, άρπαζε το μαχαίρι που την πλήγωνε και το έκανε καθρεφτάκι για να βάλει το κραγιόν της, τώρα ίσως για πρώτη φορά, επιδιώκει να «οριοθετήσει» καλύτερα τον εαυτό της και τα θέλω της.

Σκηνοθεσία / ερμηνεία: Έφη Νιχωρίτη
Σκηνικά / κοστούμια: Αγγελική Δημουλή
Μουσική /Art work: Γιώργος Μυλωνάς (Jnk)
Φωτογραφίες: Θανάσης Μπαρλαγιάννης.

Από τη μέρα της παράστασης το έργο της Στέργιας Κάββαλου, θα κυκλοφορεί και σε βιβλίο από τις εκδόσεις Βακχικόν (www.vakxikon.gr)

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο στις 9.00μμ και κάθε Κυριακή στις 8.00μμ.
ΠΟΥ: Θέατρο Διθύραμβος, Λητούς 6, πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι.
Τηλ. Κρατήσεων: 210-6106897, 6977357799/ facebook.com/Theatro-Dithiramvos
Διάρκεια παράστασης 60΄

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr