Kερδίστε 4 (2+2) προσκλήσεις για την παράσταση ‘Οικογενειακά Μπουκώματα – Nobody’s Perfect’ στο L.A. (Life n’ Art) Theater, στις 16 & 17/12 (Οι νικητές)

Από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η παράσταση «Οικογενειακά Μπουκώματα – Nobody’s Perfect» στο L.A. (Life n’ Art) Theater. Θα σας δίνουμε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Κλήρωση την προηγούμενη ημέρα, μετά τις 14:00, και σας ειδοποιούμε στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12

ΠΟΠΗ ΦΑΡΣΑΡΑΚΗ
Δημήτρης Κώτσος

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 17/12

Αλικη Κιριγια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ – Nobody’s perfect!»
Του Βαλεντίνο Τσίλογλου, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Παππά
Από 25 Νοεμβρίου στο Life n’ Art Theater

ΣΥΝΟΨΗ
Τρία νέα παιδιά, ο Σωτήρης, η Σύλβια και ο Φρέντυ σχηματίζουν μια “κολεκτίβα” δημιουργώντας μια ανορθόδοξη οικογένεια. Η αρμονική τους συνύπαρξη αναστατώνεται με την ξαφνική εμφάνιση μιας εκρηκτικής περσόνας, που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του Σωτήρη. Καινούργια πρόσωπα εισβάλλουν στις ζωές τους και πυροδοτούν απρόσμενα κωμικοτραγικές καταστάσεις, αναποδογυρίζοντας τα πάντα στο σπίτι τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Μετά την περσινή επιτυχία τα «Οικογενειακά Μπουκώματα» επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά, με καινούργια διανομή, ανανεωμένη ιστορία και την οξυδερκή ματιά της Αθηνάς Παππά.

Η σκηνοθετική γραμμή της παράστασης, ανατρέποντας τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα, οδήγησε στη δημιουργία μιας διασκευής και δραματουργικής επεξεργασίας, η οποία στηρίζεται στο γκροτέσκο, με σαφείς αναφορές στον παλιό, ελληνικό, σουρεαλιστικό κινηματογράφο. Επιπλέον, τα σκηνικά, τα κοστούμια, η μουσική κι ο φωτισμός συμπρωταγωνιστούν με τους χαρακτήρες του έργου ενισχύοντας την αισθητική αυτή.

Στόχος της παράστασης είναι να ψυχαγωγήσει, αλλά και να «μιλήσει» με τρόπο σαφή για την αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, ακόμη κι όταν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τα κοινωνικά πρότυπα της ελληνικής οικογένειας. Συμπεραίνοντας και πάλι πως κανείς δεν είναι τέλειος, το Life n’ Art Theater παρουσιάζει τα «Οικογενειακά Μπουκώματα-Nobody’s perfect»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Αθηνά Παππά
Κείμενο: Βαλεντίνος Τσίλογλου
Πρωτότυπη μουσική: Dna (Μιχάλης Νιβολιανίτης, Αλέξανδρος Χρηστάρας)
Σκηνογραφική επιμέλεια: Μαριλίζα Rendl
Φωτισμοί – Φωτογραφία: Βαγγέλης Ρασσιάς
Κοστούμια: Αθηνά Παππά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σταύρος Μαρκουλάκης
Studio Επεξεργασίας Ήχου: Dna Lab
Παίζουν: Χριστίνα Θωμαίδου, Χριστίνα Κοροβίλα, Σταμάτης Πακάκης, Νεφέλη Τουλιάτου, Βαλεντίνος Τσίλογλου, Δημήτρης Τσολάκης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 16/12, 21:15
Πέμπτη 17/12, 21:15

L.A. (Life n’ Art) Theater, Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι (κοντά στο Μετρό, στάση Κεραμεικός), Τηλέφωνο κρατήσεων (L.A Theater) : 210 5789337
E-mail: info@latheater.gr URL: www.latheater.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr