Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική συνάντηση ”Ξυδάκης-Ανδρέου-Λεγάκη” στις 16/12 (Οι νικήτριες)

Μια πολύ όμορφη συνεργασία 2 πολύ σπουδαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού τραγουδιού θα λάβει χώρα στο φιλόξενο Θέατρο “Τζένη Καρέζη”. Ο Νίκος Ξυδάκης συναντά τον Γιώργο Ανδρέου και μαζί με την συνεργασία της Κορίνας Λεγάκη υπόσχονται πολλές συγκινήσεις. 2 τυχεροί φίλοι μας, θα έχουν την ευκαιρία την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, να ζήσουν όλο αυτό από κοντά. Συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας και την προηγούμενη μέρα, αν κληρωθείτε σας ειδοποιούμε στο email που δηλώσατε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

Εβίτα Πανοπούλου
ΑΝΘΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Μαζί τους η ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
Στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Τετάρτη 16 , 23 & 30 Δεκεμβρίου στις 9:30 μ.μ
Μια δυνατή μουσική συνάντηση!

Η επί σκηνής συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου πολυαναμενόμενη από πολλούς καλούς ακροατές και φίλους της μουσικής τους, συμβαίνει και ξεκινά φέτος το φθινόπωρο και προβλέπεται…μακράς πνοής.

Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το δημοσιευμένο έργο των δύο δημιουργών – αποτελεί αδιαμφισβήτητα ενεργό κομμάτι του μουσικού μας πολιτισμού. Το μεγάλο ενδιαφέρον αυτής της συνάντησης κρύβεται στο “κρυμμένο” τους έργο, στο “συρτάρι” τους – εκεί όπου θησαυροί και θραύσματα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να βγούν στο φως.

Ο Νίκος Ξυδάκης που τραγουδά και προσωποποιεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο μέρος των έργων του κι ο Γιώργος Ανδρέου που δεν τραγουδά παρά ελάχιστα αλλά είναι ένας δεξιοτέχνης πιανίστας επέλεξαν ως ερμηνεύτρια των “γυναικείων” τραγουδιών τους την Κορίνα Λεγάκη.

Η Κορίνα Λεγάκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, με την επιμονή της σε ρεπερτόριο ουσίας και τις συνεργασίες της με σημαντικούς συνθέτες, μουσικούς κι ανθρώπους του Λόγου. Στη σκηνή θα σταθεί δίπλα στον Νίκο Ξυδάκη και τον Γιώργο Ανδρέου, συμπαραστάτης κι ηθοποιός των παθών του τραγουδιού τους .

Τους πλαισιώνουν δύο εξαίρετοι μουσικοί – η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, μαντολίνο, τζουράς) κι ο Δημήτρης Χουντής (πνευστά), που πλουτίζουν με την μουσική τους προσωπικότητα και την δεξιοτεχνία τους την παράσταση και τον “ήχο” της.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.

Θέατρο “Τζένη Καρέζη”
Ακαδημίας 3, Αθήνα
Tηλ. 2103636144 – 2103625520
Ιστοσελίδα θεάτρου εδώ
Facebook page θεάτρου εδώ

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr