Κερδίστε 6(3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Κορίτσια σαν και αυτά’ στις 19 & 20/12 (Οι νικητές)

Μια άκρως επίκαιρη παράσταση για το bullying, αλλά και τη δύναμη της θέλησης ανεβαίνει στο Μικρό Γκλόρια, με τίτλο ‘Κορίτσια σαν και αυτά’. Για να δηλώσετε συμμετοχή για μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 19/12 και την Κυριακή 20/12, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 15:00 της προηγούμενης ημέρας.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12

Θεοδώρα Μαυραγάνη
ΜΑΡΙΑ ΒΙΟΛΕΝΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΕΜΙΔΙΑΝΑΚΗ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12

Γεωργία Κατσιάνου
Βενετία Ανδρεάκου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Κορίτσια σαν και αυτά» του Evan Placey

Τον Οκτώβριο του 2012, η δεκαπεντάχρονη Amanda Todd αυτοκτόνησε στον Καναδά. Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει ένα βουβό βίντεο στο Youtube, ένα βίντεο που μέχρι σήμερα έχει προβληθεί περισσότερες από 19.000.000 φορές. Κρύβοντας το πρόσωπο της και χρησιμοποιώντας χειρόγραφες κάρτες, με καρδούλες αντί για τόνους και στρογγυλά κοριτσίστικα γράμματα, η Amanda περιέγραψε σ’ αυτό το 9λεπτο βίντεο την ιστορία της ή καλύτερα τον βασανισμό που υπέστη, από τη στιγμή που αποφάσισε να δείξει το στήθος της σ’ έναν άγνωστο μέσω webcam. Ήταν, τότε, 12 χρονών.

Το «Κορίτσια σαν και αυτά» του Evan Placey είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από την Amanda Todd. Είναι το χρονικό μιας τάξης κοριτσιών που ξεκινάνε μαζί στα πέντε τους και έως τα δεκαέξι τους αποτελούν μία αδιάσπαστη, ισχυρή ομάδα. Μέχρι την στιγμή που η γυμνή φωτογραφία μιας από αυτές, της Σκάρλετ, θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Αυτά τα κορίτσια, οι φίλες της, οι συμμαθήτριες της, θα την πολεμήσουν, θα την διασύρουν, θα την απομονώσουν. Η Σκάρλετ όμως θα επιβιώσει. Η πίεση που θα της ασκήσουν θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρει μέσα της, τις τεράστιες δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος και ενστικτωδώς απελευθερώνει την στιγμή που αδικείται. Και όταν «αυτά τα κορίτσια» ξανασυναντηθούν στα σαρανταπέντε τους, σε μία γιορτή αποφοίτων, θα επιβεβαιώσουν την ήττα τους, με τον χειρότερο τρόπο. Καταλαβαίνοντας ότι εκείνη η «στιγμή» στα δεκαέξι και ο τρόπος που την αντιμετώπισαν δεν σημάδεψε την ζωή της Σκάρλετ, αλλά τις δικές τους.

Το «Κορίτσια σαν και αυτά» δεν είναι απλά άλλη μία ιστορία bullying, είναι μια ιστορία δικαίωσης και ελπίδας, για το πόσα μπορείς να πετύχεις όταν παλεύεις με βάση τα ιδανικά σου.

Σκηνοθεσία: Σκουρλή Κατερίνα
Μετάφραση: Διαμαντοπούλου Τζούλια, Δελιάδη Αθηνά
Σκηνικά- Κοστούμια: Βαρδαβά Ελένη
Βίντεο: Χαΐδαλής Κώστας
Φωτισμοί : Κασιμάτης Δημήτρης
Επιμέλεια μουσικής: Παπαγκίκας Γιάννης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μεγαλόπουλος Θανάσης
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
Δελιάδη Αθηνά, Διαμαντοπούλου Τζούλια, Κουμπαρούλη Ειρήνη, Σαΐτη Μαρλέν, Σχοινά Φένια, Τίκου Δανάη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 19/12, 18:00 & Κυριακή 20/12, 17:00 (Διάρκεια: 80′)
Xώρος Παραστάσεων: ΘΕΑΤΡΟ Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7 μετρό Πανεπιστήμιο, τηλ.2103600832

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr