Kερδίστε το βιβλίο ‘Πέρα από τη γη των θεών’ του Αντώνη Πάσχου (Η νικήτρια)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ‘Όψεις του Φανταστικού 2015′ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 12 & 13/12, στο Bullet Café Club (πρώην Bat City – Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11), ένας τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο ‘Πέρα από τη γη των θεών‘ του Αντώνη Πάσχου. Παρακάτω ακολουθούν οι προϋποθέσεις συμμετοχής και καλή επιτυχία! Ο νικητής θα ειδοποιηθεί -στο e-mail που θα δηλώσει- την Τετάρτη 09/12 και θα παραλάβει το αντίτυπό του από το χώρο της εκδήλωσης στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

1η προϋπόθεση συμμετοχής: Like στη σελίδα του βιβλίου:


2η προϋπόθεση συμμετοχής: Συμπλήρωση της φόρμας με τα πλήρη στοιχεία σας:

H NIKHTΡIA

Χρυσα Θεοφανιδου

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

(από το οπισθόφυλλο) Στον κόσμο της Θλίβια η δύναμη της μαγείας ξεπερνά τη φύση. Οι μάγοι, αθάνατοι και παντοδύναμοι, κρατούν στα χέρια τους το μυστικό της ίδιας της ζωής. Τα όντα που δημιουργούν τους λατρεύουν σα θεούς. Τα κορυφαία όλων είναι πανίσχυροι πολεμιστές με θαυμαστές ικανότητες για καταστροφή.

Για χιλιάδες χρόνια τα πλάσματα των μάγων δουλεύουν και πολεμούν, ζουν και πεθαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Όμως μπροστά στη χειρότερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει η Θλίβια, η πίστη τους θα κλονιστεί, η δύναμη της μαγείας θα δοκιμαστεί κι οι θεοί θα αναγκαστούν να περπατήσουν στη γη.

Στη δύση ενός απάνθρωπου κόσμου, όπου η μαγεία ορίζει τη ζωή, γεννιέται ένα πλάσμα με ανθρώπινη ψυχή. Ο Ερού μέσα από αναταραχές, συνομωσίες και πολέμους θα χαράξει το δικό του μονοπάτι.

Συμπαντικές Διαδρομές, 2009
521 σελ.
ISBN 978-960-89671-9-9

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Αντώνης Πάσχος μεγάλωσε στις Σέρρες και ζει στη Θεσσαλονίκη. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές και στην ανθολογία “Sff.gr, Ονείρων σκιές”. Το “Πέρα από τη γη των θεών” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ‘ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ’

Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για την λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με δεκάδες συγγραφείς και βιβλία, για ακόμα μια φορά, για να σας ταξιδέψει στα σαγηνευτικά μονοπάτια της λογοτεχνίας!

Οι Εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα θα γίνουν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Bullet Café Club (πρώην Bat City – Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11)!

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της φαντασίας στην Αθήνα! Ελάτε να γνωρίσετε τα βιβλία μας και τους συγγραφείς μας! Θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει στην Ελλάδα με συμμετοχή δεκάδων συγγραφέων που θα σας περιμένουν με τα βιβλία τους! Σας περιμένουμε όλους!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, βοηθάνε τους συγγραφείς με έργα και πράξεις! Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας!

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Bullet Café Club (πρώην Bat City – Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

3 thoughts on “Kερδίστε το βιβλίο ‘Πέρα από τη γη των θεών’ του Αντώνη Πάσχου (Η νικήτρια)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Sin Radio Contests